spot_img
21.4 C
Vaslui
28-iun.-2024
spot_img

Închisoare cu suspendare pentru amorezul si bãtãusul de la Husi

- Advertisement -

Dorin Tofan si Lucian Covaci au scãpat de închisoare. Instanta, din primul termen, i-a condamnat cu suspendare pe cei doi tineri din comuna Drânceni, arestati în august, dupã ce au bãtut mãr un rival în amor. A contat si faptul cã ei s-au împãcat, între timp, cu bãrbatul care se iubea în secret cu femeia lui Tofan. „Cu sigurantã au învãtat din întâmplarea aceasta! Urmãrile puteau fi mult mai rele”, au spus avocatii.

Dorin Tofan a primit 2 ani si 8 luni de închisoare, iar Covaci, 2 ani si 9 luni. Executarea pedepselor a fost suspendatã, ambii având un termen de supraveghere de câte 3 ani. Au contat regretele sincere ale celor doi, faptul cã au cooperat cu anchetatorii, spunând adevãrul despre cele întâmplate si cã au cãutat împãcarea cu cel cu care Tofan, amorezul înselat, a vrut sã se rãfuiascã. Instanta i-a obligat pe fiecare dintre ei sã achite câte 1000 de lei, drept cheltuieli judiciare. Hotãrârea nu e definitivã, ea putând fi atacatã cu apel, în termen de 10 zile.

Frumoasa Monica, pricina relelor!

„Dintr-o simplã discutie ca între niste bãrbati care aveau ceva de clarificat, în legãturã cu o fatã, lucrurile au degenerat si urmãrile puteau fi mult mai rele. Sper cã a fost o lectie durã pentru ei si niciodatã sã nu caute sã îsi mai facã singuri dreptate. Ei sunt tineri care nu au avut antecedente penale, muncitori, care nu au mai fãcut probleme în societate niciodatã si care pot sã se reabiliteze în stare de libertate. Decizia instantei a fost una justã si cu sigurantã ei vor dovedi cã ceea ce s-a întâmplat a fost o gresealã ce nu trebuie sã se mai repete vreodatã”, au spus avocatii. De reamintit cã tot necazul s-a petrecut la sfârsitul lunii august, din pricina unei blonde frumoase, din Drânceni, Monica. Femeia era iubita lui Tofan, iar acesta, muncitor în strãinãtate, o întretinea în tarã cu sume deloc de neglijat. Monica însã, ca sã nu se plictiseascã, îsi fãcuse un iubit secret. Întors în tarã, Dorin a aflat de poveste si, împreunã cu Lucian Covaci, a vrut sã discute cu ibovnicul femeii. De aici si pânã la bãtaie, ba si acuzatia de lipsire de libertate, nu a mai fost decât un pas. Tofan si Covaci au ajuns în arest preventiv, abia ieri reusind sã scape de dupã gratii.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.