spot_img
19.8 C
Vaslui
27-iun.-2024
spot_img

Filmul “Afacerea Est” va fi lansat la Bârlad înaintea lansãrii oficiale!

- Advertisement -

POFTITI LA FILM! Înainte de premiera din Bucuresti, filmul “Afacerea Est”, o comedie spumoasã a lui Igor Cobileanski, va putea fi vãzut în judetul Vaslui: pe 19 octombrie la Cinematograful “Victoria” Bârlad si pe 22 octombrie la Vaslui. La lansarea de la Bârlad vor participa si actorii principali, precum si trei actori din Bârlad, de la Teatrul “V.I.Popa”, care fac parte din distributie. Intrarea la acest film este doar 10 lei!

Pe 19 octombrie, la ora 20.00, la Cityplex “Victoria” din Bârlad are loc proiectia de galã a filmului “Afacerea Est”. Filmul este comedia lui Igor Cobileanski si va intra în cinematografele din toatã tara din 28 octombrie. Însã pânã atunci, filmul va fi disponibil publicului sãu din regiunea Moldovei printr-o serie de proiectii în avanpremierã, cu începere la Iasi în 17 octombrie, iar pe 19 octombrie va ajunge la Bârlad si pe 22 octombrie la Vaslui. Filmul spune povestea unei prietenii surprinzãtoare dintre doi moldoveni, Marian (Constantin Puscasu), un intelectual de provincie, si Petro (Ion Sapdaru), un oportunist plin de idei. Cei doi se avântã într-o cãlãtorie nebuneascã în cãutarea banilor necesari pentru a-si îndeplini visurile: Marian vrea sã se cãsãtoreascã cu Veronica (Anne Marie Chertic), în timp ce Petro îsi doreste o macara pe care s-o închirieze. Ei decid sã devinã parteneri de afaceri si încep sã lucreze la un plan: sã vândã un vagon de potcoave. Planurile li se dau peste cap, dar cu toate acestea Marian si Petro nu îsi pierd optimismul si încearcã alte metode de a se cãpãtui. Actorii care vor fi prezenti la Bârlad pe 19 octombrie sunt: Ion Sapdaru, Daniel Busuioc, Constantin Puscasu, George Sobolevschi, Lucian Arhire si Alexandru Savu (actorii teatrului bârlãdean).

“Afacerea Est” îl readuce pe Cobileanski în zona umorului cald si uman, condimentat pe alocuri cu sarcasm si tragedie. Acest “road movie moldovenesc”, apreciat de The Hollywood Reporter ca fiind “fun and fascinating”, vorbeste pe limba tuturor, a fiecãruia dintre noi. Filmul este produs de Alien Film în co-produtie cu Just a Moment (Lituania), Brio Film (Republica Moldova) si KaNoi Film (România), cu sprijinul Centrului National al Cinematografiei (CNC), Lithuanian Film Center, HBO si TVR. Scenariul si regia apartin lui Igor Cobileanski.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.