spot_img
19.4 C
Vaslui
28-iun.-2024
spot_img

Moscova îi pregătește pe ruși pentru Al Treilea Război Mondial

- Advertisement -

Al treilea război mondial ar fi început deja. Cel puţin asta încearcă să sugereze presa rusă, care îi pregătește pe cetățeni pentru un posibil conflict cu SUA, arată o analiză a AFP. Retorica agresivă a Moscovei este dublată de măsuri militare în consecință, luate deja sau anunțate pentru Siria sau Europa.

Televiziunile ruseşti dau cetățenilor impresia că Al Treilea Război Mondial a început deja, observă AFP. La principala televiziune de stat, un prezentator spune că bateriile antiaeriene mobilizate de Rusia în Siria vor doborî avioanele americane.

La Rossia 24, un reportaj a prezentat pregatirea adăposturilor antinucleare din Moscova. Guvernul Rusiei a lansat de altfel zilele trecute un exerciţiu naţional de apărare civilă, pentru a se asigura că populaţia este pregătită corespunzător în eventualitatea unui atac nuclear, chimic sau biologic din partea statelor occidentale.

La Sankt Petersburg, site-ul de ştiri Fontanka anunţă ca guvernul ar putea raţiona pâinea ca pregătire pentru un viitor război, în pofida explicaţiilor autorităţilor, care afirmă că vor doar să stabilizeze preţul făinii.

Iar la radio, se discută despre exerciţii de „apărare civilă“ care mobilizează, potrivit Ministerului pentru Situaţii de Urgenţă, 40 de milioane de ruşi timp de o săptămână. Programul include evacuări de imobile şi simulări în caz de incendiu.

sursa: https://www.realitatea.net/moscova-ii-pregate-te-pe-ru-i-pentru-al-treilea-razboi-mondial_1992484.html?utm_source=Cub-Homepage&utm_medium=Clicks&utm_campaign=trkweb

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.