spot_img
25.5 C
Vaslui
24-sept.-2024
spot_img

Andrei Năstase spune ce l-a făcut să se retragă din cursa prezidenţială: „Dragostea de ţară; Cu un singur candidat mai avem o şansă, dar cu doi – garantat nu trecea niciunul de primul tur”

- Advertisement -

„Nutresc speranţa că gestul meu este unul benefic, pentru că dacă nu îl făceam, campania ar fi fost eşuată”. Este declaraţia liderului Platformei Demnitate şi Adevăr, Andrei Năstase, despre retragerea sa din cursa prezidenţială în favoarea Maiei Sandu.

„Cel mai important este ce va însemna retragerea mea nu pentru mine, ci pentru viitorul acestei ţări, pentru destinul cetăţenilor, pentru cei care stau cu mâna pe valiză şi pentru cei care sunt deja departe. Nutresc speranţa că gestul meu e unul benefic, pentru că, în caz contrar, ar fi fost o campanie eşuată”, a explicat Andrei Năstase în cadrul emisiunii „Cabinetul din Umbră”, de la Jurnal TV.

Întrebat ce stă în spatele deciziei sale, liderul mişcării protestatare a spus: „Dragostea de ţară”.

„Dacă, mergând cu un singur candidat mai avem o şansă, aşa cum este ea, dar o avem, atunci dacă mergem cu doi candidaţi, garantat nu trece niciunul în turul doi. Noi conştientizăm că plecarea în alegeri cu doi candidaţi este păguboasă pentru ţară”, a spus Andrei Năstase.

Totodată, liderul Platformei DA a precizat că nu există niciun acord politic între PPDA şi PAS şi că nu s-a retras din alegeri în schimbul promisiunii unei funcţii. „Am spus mai demult că sunt gata să semnez că nu mă interesează funcţiile. Nu există niciun acord politic între partide. Oferta noastră presupunea o agendă comună, staff comun, echipe şi program comun, dar nu a fost nevalorificată. Nu ştiu acum dacă va exista un staff comun”, a menţionat liderul PPDA.

Andrei Năstase a fost întrebat şi despre cum au reacţionat membrii Platformei Demnitate şi Adevăr la retragerea sa din cursă.

sursa: http://jurnal.md/ro/politic/2016/10/14/andrei-nastase-spune-ce-l-a-facut-sa-se-retraga-din-cursa-prezidentiala-dragostea-de-tara-cu-un-singur-candidat-mai-avem-o-sansa-dar-cu-doi-garantat-nu-trecea-niciunul-de-primul-tur/

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.