spot_img
19.4 C
Vaslui
28-iun.-2024
spot_img

Angajaţii Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor ameninţă cu un protest de amploare în faţa Ministerului Justiţiei

- Advertisement -

Angajaţii a două sindicate din cadrul Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor (ANP) au protestat miercuri în faţa instituţiei, aceştia solicitând condiţii de lucru mai bune, eliminarea deficitului de personal, echitate salarială şi demisia ministrului Justiţiei, Raluca Prună.

UPDATE Protestul a durat aproape o oră, timp în care salariaţii din sistemul penitenciar au scandat lozinci, au fluierat şi au afişat mesaje precum „Vă ajunge blestemul, aţi trădat sistemul”, „Vulpe şi Prună să plece împreună” şi „Pruna-i bună doar la gem, nu de şef la minister”.

La încheierea protestului, salariaţii din penitenciare au fost chemaţi la discuţii de către Marius Vulpe, directorul ANP, iar la finalul acestora Ştefan Teoroc, liderul Sindicatului Naţional al Lucrătorilor din Penitenciare (SNLP), a declarat, pentru News.ro, că aşteaptă ca după şedinţa de Guvern să se ia o decizie concretă, întrucât la discuţiile de după protest nu s-a stabilit nimic. El a mai spus că tot miercuri miniştrii Justiţiei şi Muncii, dar şi premierul Cioloş vor discuta despre problema angajaţilor din penitenciare.

„Nu există niciun element de noutate, rămâne ca după întâlnirea de astăzi, de la Guvern, să vedem dacă se ia vreo decizie. Înţeleg că ministrul Justiţiei, ministrul Muncii şi premierul Cioloş vor avea o discuţie pe subiectul ăsta după şedinţa de Guvern. În rest, au fost discuţii care vizează dialogul, comunicarea, transparenţa şi alte chestii interne. Dar fără decizii concrete”, a declarat liderul SNLP.

Citeste mai mult pe RTV.NET: http://www.romaniatv.net/angajatii-din-cadrul-administratiei-nationale-a-penitenciarelor-protesteaza-miercuri-in-fata-institutiei_319394.html#ixzz4Msl5XtAu

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.