spot_img
19.4 C
Vaslui
28-iun.-2024
spot_img

Băsescu: ”Am sfătuit-o pe Elena Udrea să nu candideze, dar e o femeie foarte independentă”

- Advertisement -

Fostul președinte Traian Băsescu a mărturisit, joi seară, la o emisiune TV, că sfatul său pentru Elena Udrea, în calitate de ”bun prieten”, a fost să nu candideze la alegerile parlamentare, însă fostul ministru este „independentă” şi nu l-a ascultat, însă a precizat că o înţelege pentru că ”este singură” și ”are greutăţi”.

„Am prevenit-o că îşi asumă riscuri suplimentare, dacă va candida. Ultima mea recomandare, şi chiar discutată serios, nu candida! E decizia dânsei, este majoră şi nu poţi să îi schimbi decizia”, a declarat Băsescu.

Întrebat dacă l-a deranjat că Elena Udrea că nu i-a ascultat sfaturile, Băsescu a răspuns negativ şi a precizat că aceasta „este o femeie foarte independentă”. „O înţeleg foarte bine, este o femeie singură, are greutăţi greu de dus de unul singur”, a spus Băsescu, adăugând că Udrea a găsit „orientarea către politică şi biserică, iar acestea ”se potrivesc”. „Sunt singurele refugii unde îşi caută liniştea şi să fie utilă”, a precizat fostul preşedinte, citat de news.ro.

Citeste mai mult pe REALITATEA.NET: http://www.realitatea.net/basescu-am-sfatuit-o-pe-elena-udrea-sa-nu-candideze-dar-e-o-femeie-foarte-independenta_1989702.html#ixzz4MOITrAdF
Follow us: @realitatea on Twitter

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.