spot_img
19.8 C
Vaslui
27-iun.-2024
spot_img

Pedeapsã „exemplarã” pentru un violator în serie: trimis la reeducare!

- Advertisement -

NOAPTEA MINTII În judetul în care violul este deja cunoscut ca „sport national”, judecãtorii bârlãdeni au dat o sentintã extrem de blândã unui violator în serie, Ciprian Andronic, de 17 ani, din comuna Vutcani: l-au trimis la reeducare doi ani si au „obligat” violatorul sã plãteascã 8010 lei daune materiale si morale victimei sale! Pedeapsa, cu mult sub limita minimã prevãzutã în codul penal, este aplicatã pentru violul comis asupra unei femei de 40 de ani, faptã sãvârsitã în luna ianuarie, pentru care era judecat în libertate! Urmeazã ca sãptãmâna viitoare sã fie pronuntatã sentinta în cazul violului comis în Joia Neagrã, în Sãptãmâna Patimilor, asupra unei fetite de 12 ani. Abia dupã acest viol, Ciprian Andronic a fost arestat preventiv. Ambele violuri au fost extrem de urâte, victimele fiind bãtute si tâlhãrite de telefoane, ca sã nu anunte politia. Decizia instantei bârlãdene a rãmas definitivã, nefiind contestatã de procurorul de caz si, evident, nici de inculpat.

Cazul violurilor comise de un individ minor, prost crescut, recalcitrant si obsedat sexual la numai 17 ani, a stârnit revoltã în rândul bârlãdenilor si a societãtii civile. Ciprian Andronic, care este arestat preventiv în cazul unui viol comis asupra unei minore de 12 ani, a primit pe 4 octombrie sentinta în cazul unui alt viol, primul cu care a ajuns pe mâna oamenilor legii, comis în ianuarie. Judecãtorii au dat o sentintã foate blândã în comparatie cu fapta acestuia. „Aplicã inculpatului Andronic Ciprian, mãsura educativã privativa de libertate – internare centru educativ, pe o perioadã de 2 ani, pentru sãvârsirea infractiunilor: furt si viol. Admite actiunea civilã formulatã de partea civilã si obligã pe inculpatul Andronic Ciprian sã plãteascã pãrtii civile suma de 10 lei cu titlu de daune materiale. Admite actiunea civilã formulatã de partea civilã si obligã pe inculpat Andronic Ciprian sã plãteascã pãrtii civile suma de 5000 lei cu titlu de daune materiale si suma de 3000 lei daune morale”, este sentinta datã pentru violul comis în luna ianuarie asupra unei femei de 40 de ani. Vã reamintim cã, în ianuarie, a violat-o pe mama celui mai bun prieten al sãu. Femeia, de 40 de ani, l-a crescut ca si pe copiii ei, el fiind un apropiat al familiei, lucrând la stâna lor. Femeia s-a luptat Ciprian Andronic mai bine de jumatate de orã, a fost bãtutã crunt, strânsã de gât si amenintatã cu moartea. În acea zi, el a venit sã cearã o hainã pentru fiul victimei, a furat un telefon si 100 de lei si a plecat. S-a întors însã în scurt timp, sub pretextul cã îi trebuie un încãrcãtor la telefon si s-a nãpustit peste femeie. Desi a fost doveditã infractiunea de viol, n-a fost arestat atunci, ci a fost trimis în judecatã în stare de libertate! Fãrã nicio mãsurã restrictivã asupra lui!

Urmeazã sentinta pentru violul asupra unei minore!

Sãptãmâna viitoare, urmeazã sã fie datã sentinta în cazul violului comis asupra unei copile de 12 ani, viol comis în timp ce Ciprian Andronic era judecat deja, în libertate, pentru violul asupra femeii de 40 de ani! Totul s-a întâmplat în Joia Neagrã (28 aprilie), ziua în amiaza mare, în comuna Vutcani, când o fetitã de 12 ani a fost victima violatorului de 17 ani, Ciprian Andronic, din acelasi sat, Vutcani, acesta fiind si vecin cu fetita. Minora a fost trimisã de mama ei sã cumpere ceva de la un magazin din sat. Pe drum s-a întâlnit cu o cunostintã, care era împreunã cu Ciprian Andronic, de 17 ani, a discutat putin cu bãiatul cunoscut si a plecat. Când fata s-a întors de la magazin, a fost acostatã de Ciprian Andronic, care a luat-o cu forta, i-a pus mâna la gurã, a târât-o într-o curte pãrãsitã, a bãgat-o în casa pãrãsitã si ea, i-a pus cutitul la gât si a dezbrãcat-o. Fata a încercat sã fugã, a prins-o si a amenintat-o cã o omoarã si o aruncã în fântânã. A violat-o sãlbatic si, când a auzit oameni pe drum, a fugit, lãsând fata violatã în stare de soc. Cu greu fata s-a putut duce acasã, unde si-a fãcut curaj si i-a povestit mamei ce-a pãtit. Mama a anuntat imediat politia la 112 si violatorul a fost prins, dupã câteva ore. Politistii au avut indicii si au încercat sã probeze întreaga activitate infractionalã a tânãrului, având în vedere cã au apãrut si alti pãrinti care au declarat cã acesta ar fi abuzat sexual un bãietel de 4 ani si o fetitã de 9 ani. Copila de 9 ani este rudã cu suspectul, iar pãrintii se pare cã nu au depus plângere la Politie pânã acum, de teama unor conflicte în familie. Nici pãrintii bãietelului de 4 ani nu au depus plângere, de teama „virilului” Ciprian Andronic, care este cunoscut pentru comportamentul sãu violent si dezaxat. Sã sperãm cã sentinta pentru violul asupra fetitei de 12 ani va fi una pe mãsura faptelor sale si cã Ciprian Andronic va sta la reeducare la … rãcoare!

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.