spot_img
19.4 C
Vaslui
28-iun.-2024
spot_img

COMPETITIE PUTERNICÃ

- Advertisement -

PARTICIPARE… Aruncãtorii de la CS “Viitorul” Vaslui, antrenati de Laurentiu Maxim, participã la o puternicã competitie de aruncãri lungi, organizatã la Veszprem, Ungaria, la un nivel ridicat si dedicatã juniorilor 1 si 2. Clubul vasluian este reprezentat de cinci sportivi: Andrei Micu, Laurentiu Chelaru, Alexandru Bilan, Cosmin Boja si Viorica Bocãnet.

Toamnã încãrcatã pentru aruncãtorii vasluieni. O nouã competitie puternicã pentru sportivii pregãtiti de profesorul Laurentiu Maxim. Vasluienii participã în acest weekend la ultima competitie de aruncãri lungi din Ungaria, competitie organizatã la Veszprem de Federatia de Atletism din Ungaria. La aceastã competitie vor participa atleti din România, Ungaria, Polonia, Cehia, Slovacia si Ucraina. Clubul Sportiv “Viitorul” Vaslui va fi reprezentat de cinci sportivi: Andrei Micu, Alexandru Bilan, Laurentiu Chelaru, Cosmin Boja si Viorica Bocãnet. În perioada viitoare, vasluienii vor participa si la Cupa Prahovei, competitie rezervatã juniorilor 1 si 2. Andrei Micu si Viorica Bocãnet au sanse mari sã obtinã calificarea la Campionatele Mondiale de atletism pentru juniori 1 si 2, care vor avea loc în 2017.

Sala de lupte a intrat în renovare

Sala de lupte se afla într-o stare de degradare, iar conducerea CS “Viitorul” Vaslui a gãsit banii necesari pentru renovarea sãlii. Dupã renovare, sala va avea spatiul de antrenament, cu o suprafatã nouã.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.