spot_img
19.4 C
Vaslui
28-iun.-2024
spot_img

Turcii au intrat cu buldozerele in culturile oamenilor si peste sistemul de irigatii

- Advertisement -

– pentru a scana terenul pe care urmeaza sa se construiasca, buldozerele firmei turcesti au trecut peste culturile fermierilor din Letea Veche – centura se va construi peste sistemul de irigatii – centura si reabilitarea sistemului de irigatii s-ar putea realiza in acelasi timp, pentru ultimul din ele, OUAI având in asteptare un proiect de un milion de euro

Intr-un articol precedent va relatam cum proiectul centurii Bacau este in pericol sa fie sistat, intrucât constructorul nu are avizul de la Organizatia utilizatorilor de apa pentru irigatii (OUAI) pentru a face lucrari pe suprafetele de teren unde aceasta are sistem de irigatii. In acelasi timp, OUAI are nevoie de un aviz de la Compania Nationala de Drumuri, ultimul necesar pentru a demara un proiect european in valoare de 1 milion de euro care ar permite modernizarea sistemului de irigatii pe care hotii l-au distrus incet-incet.

Cele doua proiecte nu ar trebui sa se incurce, mai ales ca ambele sunt in interesul judetului. „In luna decembrie avem termen pentru a termina documentatia si in luna ianuarie 2017, sa demaram licitatia. De la ultima discutie, consultantul pe proiectul centurii de la Compania de Drumuri a venit la fata locului si a identificat antenele (conducte ingropate n.r.), a trimis situatia la Bucuresti, urmând ca in final cei de acolo sa ia in calcul o solutie tehnica pentru ca aceste conducte sa fie protejate si centura sa nu aiba probleme”, a declarat Grigore Rusti, presedintele OUAI.

sursa: http://www.desteptarea.ro/turcii-au-intrat-cu-buldozerele-in-culturile-oamenilor-si-peste-sistemul-de-irigatii/

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.