spot_img
19.4 C
Vaslui
28-iun.-2024
spot_img

Înaintarea lui Gabriel Oprea la gradul de general de brigadă, verificată de Ministerul Apărării

- Advertisement -

Înaintarea în grad a lui Gabriel Oprea este analizată de o comisie a M.Ap.N, ca urmare a sesizărilor primite de Minister.

„Ca urmare a sesizărilor şi solicitărilor de informaţii venite din partea jurnaliştilor privitoare la îndeplinirea condiţiilor legale pentru înaintarea de la gradul de colonel la cel de general de brigadă a generalului (r.) Gabriel Oprea, ministrul apărării naţionale a dispus constituirea, la nivelul M.Ap.N., a unei comisii care să analizeze aspectele semnalate.
Rezultatele acestei analize vor fi comunicate cu promptitudine către mass-media şi opinia publică”, anunță un comunicat al Ministerului Apărării.

Gabriel Oprea este general cu patru stele în rezervă din octombrie 2009, când a fost înaintat în grad prin decret al preşedintelui Traian Băsescu. Anterior, în 1 decembrie 2008, Oprea fusese înaintat în gradul de general-locotenent în rezervă, potrivit News.ro.

Gabriel Oprea a absolvit în 1983 cursurile Şcolii Militare de Ofiţeri Activi din Sibiu, cu diplomă şi gradul de locotenent. În 1990 şi-a luat licenţa în drept la Universitatea din Bucureşti, în 1997 a absolvit cursurile postuniversitare ale Colegiului Naţional de Apărare, iar în anul 2000 şi-a susţinut lucrarea de doctorat în domeniul Procedurii Penale sub coordonarea profesorului universitar doctor Ion Neagu.

Citeste mai mult pe REALITATEA.NET: http://www.realitatea.net/cariera-militara-a-lui-gabriel-oprea-verificata-de-ministerul-apararii_1988595.html#ixzz4M6OxjM3K
Follow us: @realitatea on Twitter

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.