spot_img
19.4 C
Vaslui
28-iun.-2024
spot_img

Salvati… maimuta!!

- Advertisement -

INIMOASÃ O studentã din Bucuresti, originarã din Republica Moldova, a creat rumoare pe Facebook, dupã ce a cerut ajutor pentru o maimutã gãsitã într-o benzinãrie din municipiul Husi. Tânãra a sustinut cã i s-a fãcut milã de bietul animal, care era închis într-o cuscã din fier, strâmtã.

“Aceste poze sunt fãcute la iesirea din Husi. Este o maimuticã închisã într-un spatiu foarte mic si deplorabil. Am sunat la Protectia Animalelor si mi-au spus sã le trimit poze pe Facebook. Dupã o orã am încercat sã îi sun, dar de data aceasta nu au rãspuns. Vã rog sã distribuiti aceastã postare pentru a salva acest animãlut”, a scris tânãra, în urmã cu douã seri. Amicii de pe internet au reactionat prompt si peste 580 de persoane au distribuit postarea. Chiar si asa, asearã, tânãra continua sã cearã informatii despre cum poate sã ajute animãlutul de la benzinãrie, semn cã demersul sãu încã nu se concretizase. “Faceti sesizare Garda de Mediu”, i-a recomandat cineva. “Nu locuiesc în Vaslui, dar voi suna”, a rãspuns Laura.

Pentru a putea creste acasã o maimutã, este nevoie de un certificat “cites”!

Husenii spun cã au mai vãzut acea maimutã la benzinãria lui Costicã Dacu. La noi în tarã sunt persoane care detin maimute, însã multi o fac încãlcând legea. Pot detine acasã astfel de animale doar cei care au un certificat “cites”. Multi însã cumpãrã maimutele de pe internet, cu sume care pot ajunge si la 1500 – 2000 de euro.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.