spot_img
19.4 C
Vaslui
28-iun.-2024
spot_img

Despagubiri uriase pentru trei minori nenorociti pe viata

- Advertisement -

Cu o experienta la volan de doar doua luni, o tânara de 20 de ani a accidentat grav trei minori, in 2013. Impactul a fost atât de puternic incât copiii au ramas cu infirmitate permanenta.

Femeia care le-a distrus viata nu va plati cu ani de puscarie, pentru ca instanta a decis sa amâne pedeapsa si sa acorde, in schimb, victimelor despagubiri substantiale pentru traumele fizice si psihice suferite – peste 3.500.000 lei, plus 785 lei lunar pentru fiecare.

Elena Alexandra L., din comuna Plopana, Bacau, a fost trimisa in judecata, in 2013, pentru vatamare corporala din culpa, dupa ce a accidentat grav trei minori care au ramas cu infirmitate fizica permanenta.

Tânara conducea un autoturism Opel pe DN2F, pe raza comunei Plopana, sat Budesti, cu o viteza mult prea mare fata de limita maxima admisa in localitate. 54 km/h, conform raportului de expertiza tehnica auto, viteza mentinuta si la intrarea intr-o intersectie.

Fara experienta la volan (cu doar doua luni inainte de accident isi luase permisul), tânara de 20 de ani a pierdut controlul directiei si a intrat pe contrasens, izbind puternic trei minori, de 5, 15 si 16 ani, care se aflau pe marginea unui podet, inafara carosabilului.

sursa: http://www.desteptarea.ro/despagubiri-uriase-pentru-trei-minori-nenorociti-pe-viata/

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.