spot_img
18.7 C
Vaslui
28-iun.-2024
spot_img

Un selfie de sute de like-uri al unor adolescenti glumeti, dar macabru

- Advertisement -

TERIBILISTI…Dupã ce s-au pozat lângã un sicriu, doi adolescenti din Husi riscã sã ajungã pe mâna Politiei, în loc sã aibã parte de notorietate

SMECHERI FÃRÃ MINTE… Doi pustani din Husi au vrut sã fie cei mai tari de pe Facebook si, într-o anumitã mãsurã, au reusit! Sergiu si Stefan s-au pozat lângã un sicriu, în care se afla un bãtrân decedat, si râzând cu gura pânã la urechi, si-au fãcut un selfie de toatã… frumusetea. Au postat poza ineditã si când, uluiti, prietenii internauti i-au întrebat dacã nu cumva sunt nebuni la cap, acestia, râzând cu poftã, au rãspuns: „Nu îti place de bunelu’? Noi îi facem reclamã la decedat”.

Ce nu fac, câteodatã, pustii, pentru o pozã cu cât mai multe like-uri pe Facebook?! Iatã, de pildã, doi bãieti din Husi au gãsit, sâmbãtã, o solutie extremã în acest sens, care pe unii, ce-i drept, i-a socat, iar pe altii i-a amuzat teribil. Adolescentii s-au pozat lângã sicriul unui bãtrân trecut la cele vesnice, într-un selfie, fãcut la caterincã, ce, clar, le-a fãcut mare plãcere protagonistilor, la cât de degajati zâmbeau în cadru. Nu se stie dacã bãtrânul din imagini este rudã cu cei doi. Au încãrcat repede poza pe Facebook si, tot într-o ironie, au scris, simulând tristetea: „Dumnezeu sã-l ierte! Comenteazã dacã îti pasã!” „Doamne!” a fost primul comentariu. Bãietii nu s-au lãsat indimidati: „Asa e frumos. Nu îti place bunelu’? Nu vezi ce costum de la Zara are?”, a întrebat, foarte amuzat, Sergiu. „Voi nu aveti toate tiglele pe casã. E vedetã”, a intervenit, admirativ, un alt amic. „Ultimul selfie înainte de pomanã”, a tinut sã comenteze altcineva. Si astfel au curs comentariile pline de ironii si haz ale pustilor, la fotografia cu decedatul ai cãrui „nepoti” asa au dorit sã îi arate respectul de pe urmã.

Glumetii nu înteleg cã umorul se poate face si altfel

Deocamdatã, rãmâne de vãzut dacã cei doi tineri, Sergiu si Sorin, au trucat poza sau au intrat în vreo capelã doar pentru a se da grozavi. Nu este exclusã nici varianta ca tinerii teribilisti sã fie rude cu bãtrânul decedat. Umorul negru de care au dau dovadã aduce mai mult a lipsã de respect, decât o glumã macrabã. Un internaut îi întreabã pe cei doi, dupã ce acestia au postat fotografie, încercând sã fie la fel de „spriritual”: „Cine este sãrãbãtoritul?”. Sergiu, unul dintre tinerii care au fãcut postarea buclucasã, rãspunde: „Nu îl cunoastem! Nici nu ne-a spus mãcar câti ani are”. Iatã, asadar, pânã unde au ajuns tinerii care îsi doresc câte mai multe like-uri pe Facebook. Sã batjocoreascã mortii!

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.