spot_img
18.1 C
Vaslui
27-iun.-2024
spot_img

BOLNAVUL ÎNCHIPUIT DIN FRUNTEA DSVSA VASLUI

- Advertisement -

NECAZ…. Directorul Traian Petcu al DSVSA Vaslui a cãzut la pat, de câteva zile! Un zvon dramatic circulã prin institutie si avanseazã ideea cã directorul Petcu si-a rupt un picior! Culmea este cã piciorul buclucas s-a rupt fix când superiorii de la ANSVSA l-au anuntat cã este transferat la DSVSA Mehedinti! Gurile rele spun cã “fractura” sau “entorsa” directorului DSVSA Vaslui ar fi … închipuitã, provocatã tocmai de refuzul acestuia de a sluji pe meleagurile mehedintene. Noi nu credem în ruptul capului cã se dã bolnav închipuit, asa cã am gãsit solutia de a închide gura cârcotasilor: sã facã o radiografie la piciorul care este în gips, dar sã fie prezentã si presa!

Traian Petcu, directorul DSVSA Vaslui, este la … pat! Se spune cã este în concediu medical, din luna iulie, de când a primit decizia de transfer la DSVSA Mehedinti, decizie dictatã de ANSVSA, dupã ce medicul veterinar vasluian Mihai Ponea a ajuns vicepresedintele acestei importante institutii. Deja cotidianul nostru a relatat despre schimbãrile pe care Mihai Ponea le-a operat la DSVSA Vaslui, îndepãrtând conducerea: directorul Traian Petcu (mutat la Mehedinti) si directorul adjunct Nelu Munteanu (mutat la Giurgiu). Nici unul nici altul nu s-au conformat deciziei de mutare, imediat dupã primirea deciziei luându-si concediu medical. Traian Petcu, al cãrui tatã este “inegalabilul si incoruptibilul” medic radiolog Viorel Petcu, presedintele CA al spitalului din Bârlad, si-a pus imediat piciorul în ghips, intrând în concediu medical de aproape trei luni de zile! Si astfel a evitat plecarea la Mehedinti. Dar, plata concediului medical pentru un director asa de important ca Traian Petcu este undeva aproape de 6000 – 7000 de lei pe lunã! Prin DSVSA Vaslui circulã un zvon, din ce în ce mai amenintãtor, cum cã directorul Traian Petcu n-ar avea nimic la nici unul din cele douã picioare, ghipsul fiind de … butaforie. Adicã, mai pe scurt, tãticul medic, sef mare la spital, i-a fãcut odraslei rost de un concediu medical pe o boalã care se poate întinde: ghips, refacere, recuperare etc. Ca pentru o fracturã serioasã sau o entorsã mai gravã. Noi nu putem crede cã Traian Petcu s-ar preta la asa ceva! Sã stea acasã bine mersi si sã încaseze bani pe un concediu medical închipuit! Asa cã, propunem o solutie salvatoare, pentru a închide gurile rele din DSVSA Vaslui, sã facã domnul director Traian Petcu o radiografie la piciorul rupt, fracturat, entorsat, cum o fi el, cu presa de fatã, si noi promitem cã vom prezenta în ziar rezultatul si vom da de pãmânt cu bârfitorii! Asigurãm noi transportul pânã la un centrul imagistic neutru, altul decât cel din spitalul bârlãdean controlat de tãticu’ si cel privat controlat de alt “tãtic” al spitalului.

Si tãcerea e un rãspuns

Am încercat sã-l contactãm pe Traian Petcu pentru a ne lãmuri asupra problemei sale de sãnãtate si pentru a-i prezenta opinia asupra discutiilor din DSVSA Vaslui, dar acesta are telefonul închis. Iar medicul Viorel Petcu, tatãl sãu, nu ne-a lãmurit ce are feciorul. “Nu stiu, are un picior în gips, nu stiu ce are, fracturã, entorsã, habar n-am. Nu locuieste cu mine! Întrebati-l pe el!”, a fost tot ceea ce am aflat de la Viorel Petcu. Oare sã aibã legãturã acest concediu medical, pentru o boalã închipuitã sau realã, cu mutarea inevitabilã a lui Traian Petcu? Pentru cã, am aflat pe surse de la ANSVSA cã nu mai poate fi mutat la Mehedinti, el fiind în continuare director la DSVSA Vaslui, dar, în momentul întoarcerii din concediu medical, ar putea fi nevoie de el în altã parte! La DSVSA Satu Mare, de exemplu! Si atunci, mai bine îsi rupe si celãlalt picior decât sã plece de lângã nevastã, copii si partid!

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.