spot_img
19.4 C
Vaslui
28-iun.-2024
spot_img

Platforma Demnitate şi Adevăr a depus listele de subscripţie la CEC; Grupul de iniţiativă a adunat 25 de mii de semnături în favoarea candidatului Andrei Năstase

- Advertisement -

Platforma Demnitate şi Adevăr a depus la Comisia Electorală Centrală listele cu semnături în favoarea candidatului Andrei Năstase. Potrivit preşedintelui grupului de iniţiativă, Alexandru Slusari, Platforma DA a adunat 25 de mii de semnături. Timp de şapte zile, CEC urmează să verifice listele.

După depunerea semnăturilor, liderul Platformei DA, Andrei Năstase, a lansat o declaraţie:

„Aşa cum am promis, am depus numărul maxim de semnături colectate în mod firesc încă acum câteva zile de grupul de iniţiativă. Pentru unii sfidarea normelor şi a bunului simţ reprezintă principii şi valori de mai bine de zeci ani. Noi, însă suntem altfel şi indiferent dacă suntem în opoziţie sau la putere respectăm cu sfinţenie legile ţării. Vreau să le mulţumesc cetăţenilor care au semnat în susţinerea mea şi să-i asigur că o să-mi dau silinţa pentru a câştiga această bătălie cu guvernarea criminală.

Regret că listele de subscripţie au fost limitate şi neîncăpătoare pentru foarte multă lume, care a dorit să-şi depună semnăturile. De asemenea, mulţumesc întregului grup de iniţiativă.

Cu siguranţă, alegerile prezidenţiale înseamnă începutul sfârşitului actualei guvernări coruptă şi antipopulară. Nu vom permite ca această guvernare ilegitimă, cleptocratică să umilească cetăţenii ţării.

Campania electorală abia începe, dar regimul deja a comis o serie de abuzuri. Folosirea resurselor administrative, milionul de suflete moarte, legi încălcate în favoarea unor candidaţi supuşi puterii. Nu putem lăsat lucruri să decurgă în acelaşi mod. Prin urmare, vom recurge la acţiuni energice pentru a curma aceste fărădelegi.

sursa: http://jurnal.md/ro/politic/2016/9/12/platforma-demnitate-si-adevar-a-depus-listele-de-subscriptie-la-cec-grupul-de-initiativa-a-adunat-25-de-mii-de-semnaturi-in-favoarea-candidatului-andrei-nastase/

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.