spot_img
13.1 C
Vaslui
21-sept.-2024
spot_img

GRATUIT: “Atelierul Digital” Google, în Vaslui

- Advertisement -

UTIL… Oportunitate foarte bunã pentru tinerii vasluieni, care vor sã-si îmbunãtãteascã competentele digitale si sã obtinã totodatã o diplomã certificatã de Google si Interactive Advertising Bureau – IAB Europe. Mai multi traineri certificati de Google vor veni în Vaslui pentru a preda un curs de digital marketing. Întâlnirea va avea loc pe 22 septembrie, de la ora 16:00, la Centrul de Resurse pentru Afaceri Vaslui si va tine patru ore. Cu aceastã ocazie, tinerii vor învãta cum îsi pot construi un site si cum îl pot promova, dar si câteva notiuni SEO si SEM (search engine optimization si search egine marketing), social media, email marketing, web analytics.

Dupã aceastã întâlnire, cursul va continua în mediul online, pe platforma Atelierului Digital. Utilizatorii pot alege o anumitã temã pe care vor sã se pregãteascã sau sã urmeze întregul curs online. La final, pot alege sã dea un test si, dacã îl trec, vor primi o certificare din partea Google si IAB Europe. Vor avea, astfel, ocazia sã învete chiar de la specialistii Google ce înseamnã digital marketing, care sunt tehnicile si uneltele de promovare online si multe alte informatii ce tin de acest domeniu. Eligibili pentru acest curs sunt toti tinerii cu vârste cuprinse între 16 si 35 ani.

Atelier Digital, intrument pentru viitoarea fortã de muncã

Platforma online Atelierul Digital a fost lansatã la sfârsitul lunii aprilie, special pentru a creste nivelul cunostintelor digitale în România. „Internetul este esential în societatea de astãzi, oferind oportunitãti si mijloace de dezvoltare antreprenorilor si afacerilor. Vrem ca prin programul Atelierul Digital lansat sã oferim un instrument care sã ajute viitoarea fortã de muncã si antreprenorii în obtinerea cunostintele digitale atât de importante în economie. Sperãm ca acest lucru sã contribuie la sprijinirea României în exploatarea oportunitãtilor oferite de economia digitalã”, spunea la momentul lansãrii Dan Bulucea, Country Director Google România.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.