spot_img
19.4 C
Vaslui
28-iun.-2024
spot_img

Fata legată şi tratată ca un animal de mama sa, internată la Socola

- Advertisement -

Coșmar fără sfârşit pentru fata din Iaşi, legată şi tratată ca un animal de mama sa. Autoritățile au luat-o și au dus-o direct la Socola. Tot acolo a fost internată şi mama ei, care amenința că se sinucide.

O tânără cu probleme psihice dintr-o comună din Iaşi a fost găsită legată de mama ei ca animalele. Fata, acum în vârstă de 28 de ani, a trăit toată viaţa legată cu sârmă, cu mâinile la spate, mai rău ca deţinuţii. Mama recunoaşte că tratamentul este barbar, dar spune că altfel nu o poate îngriji, tânăra s-ar automutila dacă ar fi dezlegată.

Potrivit România TV, acum fata a fost eliberată şi dusă la Socola împreună cu mama ei. Femeia nu a vrut sub nicio formă să i se ia fiica şi a astfel a fost şi ea internată. Ambele au fost supuse la investigaţii medicale. Fata a fost apoi dusă de urgenţă la Spitalul Sfântul Spiridon din Iaşi pentru a i se face investigaţii medicale amănunţite.

Citeste mai mult pe RTV.NET: http://www.romaniatv.net/fata-legata-si-tratata-ca-un-animal-de-mama-sa-internata-la-socola_313607.html#ixzz4JtK860uP

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.