spot_img
24.1 C
Vaslui
27-iun.-2024
spot_img

Prefectul judetului, alãturi de voluntarii “Let’s Do It, România”

- Advertisement -

Prefectul judetului Vaslui, Daniel Olteanu, se alãturã proiectului de ecologizare “Let’s Do It, România”. Acesta cere autoritãtilor locale si institutiilor deconcentrate sã sprijine campania nationalã de mediu “Let’s Do It, România!” – “Curãtenie în toatã tara, într-o singurã zi!”. Colaborarea presupune asigurarea sprijinului logistic si a fortei de muncã, necesare pentru derularea actiunilor de colectare si depozitare a deseurilor.

“Voi fi si eu alãturi de voluntari, pentru cã reusita acestei actiuni depinde de efortul si de implicarea fiecãruia dintre noi. Este, în primul rând, o campanie de curãtenie generalã, care ar trebui sã ne intereseze pe toti, dacã ne dorim ca imaginea judetului nostru sã se schimbe. Însã, as vrea sã ne referim mai mult la rolul educativ al acestei activitãti. Din pãcate, asa cum au arãtat si celelalte proiecte si campanii anterioare organizate la Vaslui, nu avem o culturã a voluntariatului, desi eu am convingerea cã existã numerosi oameni de bunã-credintã, care ar putea sã se alãture unor cauze importante, cum este aceasta”, a declarat Prefectul Daniel Olteanu.

“Let’s Do It, Romania!”, cel mai mare proiect de implicare socialã din România

Ziua de Curãtenie Nationalã va avea loc pe 24 septembrie.

Cei care doresc sã se înscrie la actiune pot lua legãtura trimitînd un email la judet@letsdoitromania.ro, folosind numele judetului unde doresc sã participe (exemplu: vaslui@letsdoitromania.ro).  “Let’s Do It, Romania!” este cel mai mare proiect de implicare socialã organizat în România. Din 2010 si pânã în prezent, “Let’s Do It, Romania!” a implicat peste 1.200 000 de voluntari, care au reusit sã adune peste 24.700 de tone de deseuri. 305 zone cu deseuri au fost curãtate prin intermediul aplicatiei “Let’s Do It, Romania!”, care a fost descãrcatã gratuit de 3.300 voluntari digitali.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.