spot_img
19.5 C
Vaslui
28-sept.-2024
spot_img

Un tânãr politist de frontierã din Bârlad, în stare gravã la spital!

- Advertisement -

SUSPICIUNI Politistii bârlãdeni fac cercetãri în cazul unui tânãr bârlãdean, politist de frontierã la Fãlciu, care a fost gãsit inconstient ieri dimineatã, în fata unei clãdiri dezafectate din Statia CFR Bârlad. Bogdan Rosu, politistul de frontierã, a fost dus la spitalul bârlãdean în comã de gradul III-IV, fiind protezat respirator, la ATI Reanimare. Ancheta politistilor se efectueazã pentru a se stabili cu exactitate dacã politistul de frontierã Bogdan Rosu este victima vreunui atac sau a unei tentative de sinucidere.

Un bârlãdean de 38 de ani, Bogdan Rosu, politist de frontierã la Fãlciu, a fost gãsit ieri dimineatã, în jurul orei 7.20, de un lucrãtor la Statia CFR Bârlad, inconstient, în fata unei clãdiri abandonate din zonã. Acesta a sesizat la 112 faptul cã bãrbatul este inconstient si cã are leziuni la mâini, de unde curge sânge. Ambulanta sositã la fata locului i-a acordat lui Bogdan Rosu primele îngrijiri, dupã care l-a transportat la Spitalul Municipal de Urgentã din Bârlad, unde a fost imediat internat la ATI Reanimare, fiind în comã de gradul III-IV. Din spusele puertãtorului de cuvânt al spitalului, Adrian Gheorghiu, se pare cã politistul de frontierã suferea de mai multe boli, printre care si diabet, dar avea si o tãieturã la mâna dreaptã, ceea ce s-ar pãrea cã ar fi o tentativã de sinucidere. Deocamdatã, starea lui Bogdan Rosu este destul de gravã, dar stationarã, asearã el fiind protezat respirator, sângerarea de la mânã opritã si în comã de gradul III-IV. „La fata locului au fost politistii de la Transporturi Feroviare si au gãsit bãrbatul de 38 de ani în stare de inconstientã si având leziuni la nivelul antebratelor. Politia face cercetãri în acest caz, pentru a se stabili în ce conditii s-a produs starea bãrbatului”, a precizat cms.sef Stefan Sofrone, purtãtorul de cuvânt al IPJ Vaslui. Bogdan Rosu este cãsãtorit si are o fetitã de 9 ani.

Precizãri de la Politia de Frontierã

„În ziua de 1 septembrie, în jurul orei 08.00, la dispeceratul Sectorului Politiei de Frontierã Fãlciu a fost primitã o informare telefonicã din partea Politiei Transport Feroviar Bârlad cu privire la faptul cã un agent din cadrul sectorului a fost gãsit într-o clãdire dezafectatã din gara Bârlad, în stare de inconstientã. Bãrbatul a fost preluat de un echipaj medical si transportat la Spitalul Municipal <<Elena Beldiman>> Bârlad pentru a i se acorda îngrijiri medicale de specialitate. Agentul, în vârstã de 38 ani, se afla în timpul liber. Politistul de frontierã lucreazã în cadrul M.A.I. din anul 2004, fiind încadrat la compartimentul Ture Serviciu din cadrul Sectorului Politiei de Frontierã Fãlciu si nu face obiectul niciunei cercetãri disciplinare. Agentul în cauzã a fost testat psihologic conform periodicitãtii prevãzute pentru angajatii turelor de serviciu, ultima testare fiind în luna iunie a anului 2015. Testarea psihologicã a fost finalizatã cu un aviz apt psihologic”, a precizat Irina Miricã, purtãtorul de cuvânt al Inspectoratului Teritorial al Politiei de Frontierã Iasi.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.