spot_img
24.1 C
Vaslui
28-iun.-2024
spot_img

“Îi invitãm pe vasluieni sã redescopere bucuria de a iesi la film cu iubita, prietenii sau rudele”

- Advertisement -

FILM… De astãzi, vasluienii vor avea, în sfârsit, un cinema. Operatorul de cinematografe Cityplex Constanta deschide în Silver Mall douã sãli de cinema unde acestia vor putea viziona toate filmele în format 3D sau digital în premierã nationalã, în conditii foarte bune. Cum a apãrut initiativa redeschiderii cinematografului din Silver Mall, ce modificãri i s-au adus acestuia si cum aratã orasul prin ochii directoarei Cityplex Constanta, firma care va administra cinematograful, cititi în rândurile urmãtoare.

Reporter: Vestea cã Vasluiul va avea de acum un cinematograf i-a bucurat nu numai pe cinefili, ci si pe multi vasluieni care nu au în obiceiurile lor vizionarea de filme. Totusi, cine a venit cu initiativa de a deschide aici un cinematograf Cityplex?

Adriana Papp: Întâmplarea a fãcut ca în urmã cu ceva timp sã ajung în Vaslui si sã îl cunosc pe domnul Helgiu, directorul Silver Mallului. Stiam cã cele douã sãli de cinematograf sunt închise, i-am propus sã încercãm sã readucem vasluienilor plãcerea de a se bucura de un film bun în conditii foarte bune, a fost de acord, chiar încântat de idee, iar apoi am început toate demersurile pentru acest proiect comun.

Rep: Ce modificãri i s-au adus cinematografului?

A. P: A fost o adevãratã mobilizare de forte, într-o lunã de zile am reusit sã înfiintãm punctul de lucru si sã facem toate modificãrile pe care ni le propusesem. Am investit foarte mult în tehnologie, pentru cã trebuie sã respectãm standardele Cityplex în ceea ce priveste partea tehnicã. Am schimbat sunetul analog cu cel dolby digital, am montat mai multe echipamente si am reamenajat holul.

Rep: Cum aratã Vasluiul prin ochii dumneavoastrã?

A. P: Am fost plãcut impresionatã de ceea ce am vãzut aici. Un oras foarte frumos. Am avut senzatia cã sunt într-o statiune. Dacã nu eram ocupatã cu finalizarea acestui proiect, cred cã reuseam sã mã relaxez foarte bine. Am vizitat Parcul Copou, iar pentru câteva secunde am crezut cã sunt în Viena. Am întâlnit oameni foarte zâmbitori si deschisi. Si autoritãtile ne-au ajutat foarte mult. Au dat dovadã de mult profesionalism si am reusit sã conlucrãm foarte bine în acest proiect.

Rep: Un mesaj pentru cinefilii din Vaslui.

A.P: Îi asteptãm de mâine la cinema sã se bucure de cele opt filme noi care vor rula în urmãtoarele zile. Astãzi va rula filmul “Uriasul prietenos”, (The BFG), regizat de Steven Spielberg dupã cartea cu acelasi nume a scriitorului Roald Dahl, însã doar pentru un public restrâns. Sper ca vasluienii sã fie încântati de ceea ce am reusit sã facem, sã redescopere bucuria de a iesi la film cu iubita, prietenii sau rudele si sã facã din acest cinema un loc de întâlnire si de socializare.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.