spot_img
30.9 C
Vaslui
27-iun.-2024
spot_img

Aviz pesedistilor din Vaslui: Liviu Dragnea cere liderilor PSD sã aparã pe Facebook

- Advertisement -

SOCIALIZARE… Presedintele PSD, Liviu Dragnea, anuntã o schimbare de strategie la cel mai mare partid din România, odatã cu apropierea alegerilor parlamentare. Dupã ce PSD a suferit în mediul online la alegerile prezidentiale, Dragnea aratã cã de acum încolo atât el, cât si alti lideri ai partidului se vor concentra mult mai mult pe mediul online si pe relatia cu tinerii. Nu se stie cât de mult prinde acest mesaj la Vaslui, acolo unde presedintele organizatiei judetene si presedinte de Consiliu Judetean, Dumitru Buzatu, nu are nici acum o paginã personalã de Facebook. Singura mentiune pe care am gãsit-o pe reteaua de socializare, legatã de seful PSD de la Vaslui, este o paginã fãcutã în perioada campaniei locale, însã abandonatã complet din luna mai.

„În ultima vreme, au fost mai multe persoane care mi-au atras atentia cã nu prea folosesc contul meu de Facebook pentru a-mi comunica gândurile si opiniile. Cã prefer sã comunic mai mult la TV. Au dreptate, pentru cã aici comunicã generatia care va defini viitorul Romaniei. Sunt mai nou pe Facebook si, poate, uneori voi fi mai stângaci în utilizarea acestui mediu de comunicare. Însã, sunt pregãtit sã învãt „regulile” si sã petrec mai mult timp schimbând idei sau pãreri cu cei ce sunt aici de mai multã vreme. Eu, dar si partidul pe care îl conduc, trebuie sã fim mai atenti si mai deschisi cãtre voi, generatia care reprezintã viitorul tãrii noastre!”, scrie Liviu Dragnea, pe pagina personalã de Facebook. La Vaslui, cel mai activ lider politic al PSD pe reteaua de socializare este senatorul Gabriela Cretu, sotia presedintelui Dumitru Buzatu, care posteazã de mai multe ori pe zi gânduri si impresii, uneori chiar si nemultumiri legate de propriul partid. Pagini de Facebook au si alti lideri din organizatia judeteanã PSD, cum ar fi Adrian Tighici, presedintele organizatiei municipale Vaslui, cel care este destul de activ, atât cu postãri politice sau de campanie, dar si numerosi primari de comune, care sunt si lideri ai organizatiilor locale. Rãmâne de vãzut când vom vedea si postãri din partea sefului PSD Vaslui, care ar putea invoca în apãrarea sa faptul cã are un program destul de încãrcat, în fiecare zi, cu audiente si vizite în teren. Nu este de neglijat faptul cã, imediat dupã alegerile prezidentiale, Buzatu a avut o discutie mai aprinsã cu conducerea partidului, spunând cã
alegerile nu au fost pierdute din cauza Facebook-ului si a baronilor, dând exemplu judetului Vaslui, unde cetãtenii au Facebook si televizoare si totusi social-democratii au cîstigat alegerile. „Tema Facebook-ului si a baronilor nu a existat înaintea pierderii alegerilor, au devenit teme de actualitate dupã pierderea alegerilor. Vreau sã îi informez cã si în judetul Vaslui este Facebook, dacã cumva nu stiu, cetãtenii au televizoare si se uitã la dânsii, au capacitatea mai mare sau micã de a analiza ce vãd. În judetul Vaslui existã un numãr mare de persoane care lucreazã în strãinãtate si, cu toate acestea, noi am cîstigat alegerile cu un scor foarte bun”, a declarat, atunci, Dumitru Buzatu. Liderul judetean PSD s-a arãtat deranjat, în acel moment, de analiza fãcutã în partid prin care vinovati pentru pierderea alegerilor au fost scosi baronii.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.