spot_img
19.8 C
Vaslui
27-iun.-2024
spot_img

Gest de umanitate fãcut de un grup de coafeze si frizeri: au tuns gratis copiii si mãmicile din centrul social de la Bârlad (FOTO)

- Advertisement -

OMENIE Echipa de 17 coafeze si frizeri, cursanti la Centrul de Calificare Iasi, care îsi fac practica în Bârlad, la un salon apartinând Laurei Tãnase, a poposit, ieri, la Centrul de Servicii Sociale nr.2, din Bârlad. Aici cursantii au tuns gratis penste 30 de copii institutionalizati în zona dedicatã delicventilor juvenili, precum si mãmici si copii din zona Centrului de adãpostire al victimelor violentei casnice. Esmeralda Bîgu, sefa centrului, a multumit inimosilor cursanti care au fãcut un asemenea gest, stabilind cu ei ca urmãtoarea actiune sã fie fãcutã la începutul anului scolar, unde sunt la Centru de zi peste 40 de copii sãraci si lipsiti de venituri si care au mare nevoie de a fi frezati frumos la început de an scolar!

Echipa de coafeze si frizeri, care sunt cursanti la Centrul de Calificare Adulti Iasi si fac practicã la Salonul “Clasic” de pe B-dul Epureanu din municipiul Bârlad, a poposit, ieri, la Centrul de Servicii Sociale nr.2 Bârlad, de pe strada V.I.Popa. Este aceeasi echipã care acum douã luni a tuns gratis bãtrânii de la Centrul de Îngrijire a Persoanelor Vârstnice (azilul de bãtrâni) din Tutova. Asa cum au promis au venit, dupã ce au obtinut aprobãrile necesare, la Centrul de Servicii Sociale nr.2 Bârlad, condus de Esmeralda Bîgu, unde sunt cinci centre mai mici, printre care delicventa juvenilã, victime al violentei casnice si un centru de zi pentru copiii sãraci . Ieri, cei 17 viitorii hair stylisti ai Bârladului au tuns gratis peste 30 de persoane: mãmici si copii aflati în centrele de pe strada V.I.Popa. “Am promis încã de când am fost la bãtrânii de la Tutova, cã vom face o astfel de actiune umanitarã pentru copiii orfani. Un grup foarte mare de cursanti de la Centrul de Calificare Adulti Iasi face practicã la mine la salon si ne-am decis sã facem si cu a treia serie de cursanti (acum suntem la a doua serie), în luna septrembrie, acelasi gest umanitar. Vom reveni la Centrul de servicii sociale 2, unde am fost astãzi, pentru a tunde, la început de an, copiii de la Centrul de zi, care încep scoala”, a spus Laura Tãnase, sefa Salonului “Clasic” din Bârlad. La rândul ei, Esmeralda Bîgu, directorul Centrului de servicii sociale 2, apartinând DGASPC Vaslui, a precizat cã gestul tinerilor hair stylisti a fost unul de omenie si le este recunoscãtoare. “Suntem foarte bucurosi de aceastã initiativã a doamnei Laura Tãnase, care si-a oferit serviciile beneficiarilor centrului nostru. Noi avem în mod normal 75 de beneficiari, dar astãzi, fiind vacantã, au fost prezente cam 30 de persoane. În luna septembrie, avem la Centrul de zi un numãr de 36 de copii cu vulnerabilitate, provin din familii cu probleme sociale, iar la început de an scolar, aceiasi voluntari ai doamnei Laura Tãnase îi vor tunde frumos! La multumesc din suflet!”, a spus Esmeralda Bîgu.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.