spot_img
19.8 C
Vaslui
27-iun.-2024
spot_img

Napoleon Bonaparte din Bârlad a înjunghiat un fost politist local!

- Advertisement -

BÃUTURA SI PROSTIA Un fost politist local, Ion Sauciuc, de 58 de ani, a fost înjunghiat de arhicunoscutul infractor bãtrân, Napoleon Bonaparte, de 68 de ani, din Bârlad. Cei doi, prieteni buni de pahar, s-au „îmbetivãnit” serios vineri, iar seara, Ion Sauciuc s-a dus din nou la amicul Napoleon, sã mai bea ceva. În loc de bãuturã, Napoleon l-a înjunghiat. Din cauza vârstei, a bãuturii si a unei minti total întunecate, Napoleon mai mult l-a scrijelit pe Sauciuc. Fostul politist comunitar a ajuns la spitalul bârlãdean, sub îngrijirea medicilor chirurgi si cardiologi. Napoleon Bonaparte riscã sã ajungã în închisoare, el fiind deja condamnat cu suspendare pentru conducere fãrã permis, refuzul de recoltare a probelor de sânge si refuzul de a executa zilele de muncã în folosul comunitãtii!

Oricât ar suna de ciudat, Napoleon Bonaparte este un obisnuit al Politiei din Bârlad si cunoscut pentru pasiunea sa de a conduce beat. Dar, vineri, pe 15 iunie, seara, în jurul orei 23.00, Napoleon al Bârladului a fãcut-o de oaie. A înjunghiat pe un prieten de pahar, cu care bãuse toatã ziua, fostul politist comunitar Ion Sauciuc, de 58 de ani. Cum s-a întâmplat? Simplu: cei doi au bãut bine, începând cu ora 15.00, apoi spre searã, pe la ora 23.00 s-au despãrtit. Dar, Ion Sauciuc, si el bun prieten cu alcoolul, si-a amintit ceva si s-a întors la usa lui Bonaparte. A bãtut în usã, acesta l-a invitat sã intre si, dupã ce Sauciuc a intrat, s-a nãpustit pe el cu un cutit, umplându-l de sânge. Fostul politist local a iesit pe scãri tipând si urlând cã „m-a omorât”, vecinii lui Napoleon au chemat politia si ambulanta si, astfel victima a ajuns la spital. Aici a fost diagnosticat cu „multiple plãgi întepate, escoriatii, fãrã risc”, fiind internat la sectia Chirurgie pentru suport medical, având în vedere cã Ion Sauciuc suferã de HTA si diabet insulino-dependent. În cauzã, politistii bârlãdeni au întocmit un dosar penal pentru comiterea infractiunii de loviri si alte violente.

Napoleon nu avea voie sã comitã fapte penale!

În vârstã de 68 de ani, Napoleon Bonaparte este condamnat în luna martie a acestui an, de cãtre Judecãtoria Bârlad, la un an si zece luni închisoare cu suspendare, pentru comiterea infractiunilor de conducere fãrã permis, conducere sub influenta alcoolului si refuzul de recoltare a probelor biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei. El are termen de încercare patru ani, iar dupã nici patru luni, Bonaparte calcã serios pe bec! Procurorul de caz va decide dacã, prin încãlcarea flagrantã a interdictiilor impuse de suspendarea pedepsei cu închisoarea, Napoleon va fi introdus în arestul IPJ Vaslui, apoi la închisoare. Deocamdatã, el este cercetat în libertate.

Vã reamintim cum a ajuns Napoleon Bonaparte în atentia agentilor de circulatie. Anul trecut, în luna iunie, Bonaparte circula cu masina pe strãzile din Bârlad. Cum omul nu prea avea directie, politistii l-au tras pe dreapta sã-l întrebe de sãnãtate si asa au aflat cã soferul era beat critã si nici nu avea permis – îi fusese suspendat în luna martie (2015) pentru o aventurã trasã la indigo. De altfel, Bonaparte a ridicat din umeri si el usor încurcat, îngãimând: „Pãi, de unde sã am eu permis dacã e la dumneavoastrã?” Agentii nu au fost însã amuzati, asa cã Napoleon s-a ales cu dosar penal pentru conducere fãrã a detine permis de conducere si conducere sub influenta bãuturilor alcoolice, precum si refuzul de a i se recolta probele biologice.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.