spot_img
18.1 C
Vaslui
27-iun.-2024
spot_img

Profesoara „Hello Kitty” s-a enervat! (video)

- Advertisement -

CA SÃ VEZI Profesoara „Hello Kitty”, care a fãcut de râs învãtãmântul vasluian, când într-un reportaj difuzat de Pro tv, habar nu avea de limba englezã, pe care o „preda” elevilor de clasele I-IV la Hreasca, în comuna Coroiesti, s-a fãcut foc si parã pe reporterii nostri! Aceasta aratã cã stie mai bine sã se comporte ca la mahala, decât ca profesor într-o scoalã, unde din 13 elevi care au participat la Evaluarea Nationalã, nici unul n-a avut medie peste 5 la intrarea în liceu. Supãratã cã am mentionat cã ea face parte din corpul profesoral care predã elevilor de gimnaziu la Scoala Gimnazialã „George C. Dragu” din comuna Coroiesti, matematica si limba românã, profesoara „Hello Kitty” ne amenintã cu judecata! „Vã rog sã vã corectati articolul pentru cã mã gândesc foarte serios sã vã dau în judecatã, din câte stiu nu sunteti la prima abatere de genul ãsta”, scrie într-un mesaj Diana Patrichi, zisã si profesoara „Hello Kitty”. De la ce i-a cãsunat acestei „vestite” profesoare de la Coroiesti, care dupã ce ne-a fãcut de râs învãtãmântul vasluian, care este pe locul 11 în tarã, datoritã rezultatelor obtinute de elevi în acest an, este de neimaginat. De la prezentarea într-un material de presã a situatiei dezastruoase a Scolii Gimnaziale „George C. Dragu” din comuna Coroiesti, scoalã care este situatã pe ultimul loc din toate scolile din judet! Am prezentat si cam care este corpul profesoral care a asigurat acest „loc” la coada clasamentului judetean, unde se aflã si profesoara Hello Kitty. Într-adevãr, doamna Patrichi nu a predat limba românã la clasa a VIII-a, ci mai grav, a predat… engleza, la care se pricepe foarte bine, dupã cum puteti vedea în acest material realizat de ProTv.

VEZI SI:  http://stirileprotv.ro/campanii/fara-carte-fara-viitor/hello-kitty-engleza-predata-de-o-profesoara-elevilor-dintr-un-sat-din-vaslui-nu-contine-mai-mult-decat-cele-2-cuvinte.html.

În atare conditii, era normal sã prezentãm un nume atât de „cunoscut” publicului, precum este aceastã doamnã profesoarã „Hello Kitty”, nu de alta, dar este reprezentativã pentru profilul dascãlului de Coroiesti! Era normal, si fãrã pic de ironie o spun, ca noi sã arãtãm cã, acolo unde n-a trecut picior de candidat de Evaluarea Nationalã mai sus de nota 5, desi elevii au terminat scoala gimnazialã cu medii generale între 7 si 8,70, este profesor de limba românã însusi directorul scolii, Elda Filimon, precum si (vine tare din urmã!) profesoara Diana Patrichi, zisã si „Hello Kitty”. Aceasta este o figurã emblematicã si deja devenitã publicã, pentru învãtãmântul rural din judetul Vaslui. Un ziarist adevãrat nu putea sã nu valorifice aceastã informatie, atât timp cât „Hello Kitty” îsi dã mãsura valorii didactice în mod public. Cum sã neglijezi prezenta sa într-o scoalã aflatã în centrul unei analize juste? Nu se poate! Dar promitem cã vom deschide ochii mai mari si vom analiza cu mai multã atentie, mult mai multã atentie, cum a ajuns profesoara „Hello Kitty” sã fie avansatã dupã ce a fãcut de râs învãtãmântul vasluian! Dacã ISJ Vaslui îsi bate joc de copiii din mediul rural si chiar crede cã vom înghiti gogoasa potrivit cãreia „Hello Kitty” a ajuns la Scoala Coroiesti, la clasele V-VIII, de la Scoala din Hreasca, (clasele I-IV), pentru cã a obtinut note mari (!!??) la examinare, se însalã! Vom cerceta si vom reveni, promitem! Ori la Bal, ori la … Judecata de Apoi!

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.