spot_img
19.8 C
Vaslui
27-iun.-2024
spot_img

Si-a înjunghiat prietenul, pentru cã n-a mai vrut sã-i dea de bãut!

- Advertisement -

CE FACE BÃUTURA DIN OM Un bãrbat din satul Bozia, comuna Fãlciu, Mircea Pãduraru, de 44 de ani, a fost înjunghiat în noaptea de 10/11 iulie de un bun prieten, Doru Ambrozie, de 42 de ani, pentru cã a refuzat sã-i mai dea de bãut! Acum, Mircea Pãduraru a fost operat si este la Reanimare la spitalul din Bârlad, iar Doru Ambrozie dã cu subsemnatul la Politia Fãlciu, asteptând verdictul medicilor legisti: a atentat sau nu la viata bunului sãu prieten?

Alcoolul face ravagii printre vasluieni: violuri, crime, bãtãi cu topoare, cutite si alte violente extreme. Iatã cã a venit rândul comunei Fãlciu sã scoatã la „ivealã” un caz revoltãtor. Un bãrbat, Mircea Pãduraru, care lucreazã în Spania, a venit acum o sãptãmânã acasã, în satul Bozia, comuna Fãlciu. În seara de 10 iulie, la el a venit un bun prieten, Doru Ambrozie, de 42 de ani, iar de bucurie cã s-au revãzut, s-au pus pe bãut. În jurul orei 23.00, Mircea Pãduraru i-a spus amicului de pahar cã nu mai dã de bãut si sã meargã acasã la el. L-a condus pânã la poartã, însã Doru Ambrozie insista sã mai bea ceva. La refuzul categoric al gazdei sale, Ambrozie, afumat bine, a scos un cutit si l-a bãgat pânã la prãsele în burta prietenului sãu, dupã care a fugit. Victima s-a târât pânã în casã, au fost imediat alertate Ambulanta si Politia la 112, iar Mircea Pãduraru a fost transportat la spitalul din Bârlad. „A ajuns la ora 1.00, pe 11 iulie, iar la ora 2.00 a fost imediat bãgat în sala de operatie. Diagnosticul este de plagã penetrantã, fiind înjunghiat în abdomen, în partea stângã, fãrã leziuni ale organelor interne. În prezent victima este în stare stabilã, fiind la ATI – Reanimare”, ne-a precizat Adrian Gheorghiu, purtãtorul de cuvânt al spitalului bârlãdean.

Politia a deschis dosar penal

Evident cã atacatorul, cutitarul si mult îmbibatul cu alcool, Doru Ambrozie, a ajuns la Politia din Fãlciu, pentru a fi anchetat, pe numele lui fiind întocmit un dosar de cercetare penalã. „În functie de rezultatul concluziilor medico-legale se va face si încadrarea juridicã a faptei”, a spus Loredana David, purtãtorul de cuvânt al IPJ Vaslui. Adicã, medicul legist va stabili dacã i-a fost pusã viata în pericol lui Mircea Pãduraru, caz în care Doru cu alcoolu’ se va alege cu acuzatia de comiterea infractiunii de tentativã de omor sau, dacã viata nu i-a fost pusã în pericol, va fi acuzat de comiterea infractiunii de loviri sau alte violente. Si într-un caz, si în altul Doru cu alcoolu’ este pasibil de închisoare. Diferenta este de cât va sta, mai mult sau mai putin!

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.