spot_img
22.4 C
Vaslui
26-iun.-2024
spot_img

Inconstientã dusã la extrem: beat si fãrã permis la volan

- Advertisement -

PRINSI ÎN OFF – SIDE Un bãrbat din comuna Rebricea si o femeie din comuna Dragomiresti au avut ghinionul sã fie opriti de politisti în trafic. Surpriza politistilor a fost mare când au realizat cã atât bãrbatul, cât si femeia nu posedau permis de conducere, iar bãrbatul, ca sã fie mai bãrbat, era si bãut!

Politistii din cadrul Postului de Politie Rebricea, în timpul exercitãrii atributiilor de serviciu, l-au oprit trafic pe Petrutã O., de 42 de ani, domiciliat în comuna Rebricea, care se deplasa cu un autoturism pe raza satului Draxeni. În urma verificãrilor efectuate de politisti în baza de date privind detinãtorii de permise auto, s-a constatat faptul cã bãrbatul nu detine permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule. Mai mult, în urma testãrii acestuia cu aparatul alcooltest a rezultat o valoare de 0,44 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bãrbatul a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. Ce a urmat este simplu: dosar penal pentru conducere fãrã drept a unui autiovehicul pe drumul public si pentru infractiunea de conducere a unui autovehicol sub influenta alcoolului.

Tatã inconstient!

Politistii Postului de Politie Dragomiresti au oprit în trafic o tânãrã de 19 ani, din comuna Voinesti, care se deplasa cu un autoturism pe D.C. Rãdeni-Uricari. În urma verificãrilor efectuate, s-a stabilit faptul cã aceasta nu poseda permis de conducere, iar autovehiculul i-a fost încredintat spre conducere de cãtre tatãl sãu. Bãrbatul, în vârstã de 54 ani, se afla în masinã cu ea, pe locul din dreapta. Acum, atât tatãl, cât si fiica s-au ales cu dosare penale, pentru încredintarea autoturismului unei persoane care nu posedã permis de conducere si pentru conducerea unui autovehicul pe drumurile publice fãrã a poseda permis. Care o fi mai inconstient, tatãl sau fiica?

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.