spot_img
19.5 C
Vaslui
28-sept.-2024
spot_img

Solomon a vrut, dar n-a mai putut!

- Advertisement -

PESTE BOT Incredibil, dar adevãrat! La CLM Bârlad nu a mai functionat „dictarea” de la PSD pentru consilierii locali! Pentru cã a fost împotriva sa, ca si candidat la functia de primar, Adrian Solomon a încercat sã opreascã, prin votul consilierilor PSD, ca medicul neurolog Viorel Huzum sã fie numit de CLM Bârlad ca sef al sectiei Neurologie din cadrul spitalului bârlãdean. Dar a primit, cum se zice în limba lui, una peste bot, pentru cã numai 9 consilieri din 10 – de la PSD – au votat împotriva lui Huzum, astfel cã acesta va ocupa linistit aceastã functie!

În CLM Bârlad, lucrurile încep sã meargã spre bine. Deja începe sã nu mai functioneze impunerea dictatã de partid, si aici vorbim clar de PSD, prin deputatul Adrian Solomon, care le cere consilierilor sã nu aprobe un proiect, dacã asa vrea el! Este cazul proiectului de hotãrâre care a fost discutat ieri în sedinta CLM, prin care consilierii trebuiau sã aprobe ca medicul neurolog Viorel Huzum sã devinã seful sectiei. În urma examenului desfãsurat în perioada 23-27 iunie, care a cuprins un interviu si douã probe scrise, medicul primar Viorel Huzum, singurul candidat de altfel pentru acest post, a obtinut 311,7 puncte, devenind noul sef al sectiei Neurologie din cadrul Spitalului „Elena Beldiman” din Bârlad. Rezultatul concursului urma sã fie validat în sedinta Consiliului Local, de joi, 7 iulie. Când s-a ajuns la acest punct de pe ordinea de zi, o formalitate de altfel, având în vedere cã medicul Huzum câstigase un concurs, surprizã: consilierul Andrei Huiban, cunoscut ca si „cãtelul” lui Adrian Solomon, a luat cuvântul si a început sã-l atace pe medicul Viorel Huzum, care, în viziunea lui, a fãcut niste declaratii publice în presa localã, prin care aratã cã nu se întelege cu conducerea spitalului! De fapt, Andrei Huiban exprima dorinta lui Adrian Solomon de a nu-l valida pe medicul Huzum, deoarece acesta a fost una dintre vocile cele mai vehemente, pe retelele de socializare, în campania electoralã, împotriva lui Solomon! Fiind pro Dionisie Lefter, Adrian Solomon n-a gãsit altã „rãzbunare” decât sã încerce sã „dicteze” ca medicul neurolog, chiar dacã a câstigat un concurs, sã nu fie validat. Dar, lucrurile n-au stat asa! Trecându-se la vot secret (pentru cã asa este regulamentul, iar abia acum acesta se respectã), doar nouã consilieri, dintre cei zece ai PSD, au votat împotriva lui Huzum, adicã n-au fost de acord cu validarea unui rezultat al unui concurs! Din fericire, 12 consilieri locali – PNL, independentul Bogdan Sârbu si un consilier local PSD au votat corect, validând astfel concursul câstigat de medicul neurolg Viorel Huzum. Asa cã, Adrian Solomon a luat, ieri, prima palmã de la noul CLM Bârlad, care îsi începe astfel mandatul cu dreptul.

Medicul Viorel Huzum este angajat al Spitalului „Elena Beldiman” din anul 2008 si este absolvent al Facultãtii de Medicinã din cadrul Universitãtii „Gr. T. Popa” din Iasi. În ultima perioadã, doctorul Huzum a fost cel care a semnat documentele în urma controalelor efectuate de diferite autoritãti la sectia Neurologie. Niciunul din ceilalti trei medici angajati ai sectiei nu au dorit sã se înscrie la concurs, având în vedere situatia grea a sectiei si relatia nu tocmai bunã cu conducerea spitalului.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.