spot_img
19.8 C
Vaslui
27-iun.-2024
spot_img

Bârlãdeancã incendiatã în Italia de iubitul sãu român, în fata copiilor!

- Advertisement -

INCEDIBIL Caz socant în Italia, provincia Lecce, unde o bârlãdeancã, Daniela Frunza, de 24 de ani, a fost incendiatã de iubitul ei, tot român, cu care avea doi copii. Cazul a fost prezentat pe larg în presa din Italia, agresorul a fost închis într-un penitenciar italian, iar copiii Danielei au fost încredintati bunicilor materni, care au venit din Bârlad valvârtej când au auzit de nenorocire. Daniela Frunza este în stare gravã în spital, în Italia, având arsuri de gradul II-III, pe 15-25 % din suprafata corpului.

Alexandru Edec, si el din România, mai precis din Siriu, zona Buzãului, a atras atentia presei din Italia dupã ce acesta si-a incendiat iubita, o româncã din Bârlad, Daniela Frunza, chiar în fata celor doi copii. Incidentul a avut loc sâmbãtã seara, în comuna Tuglie, din regiunea Puglia, Italia. Femeia a ajuns la spital cu leziuni grave, suferite în urma atacului. Agresorul, în vârstã de 24 de ani,  a fost retinut de politisti (carabinieri) pentru comiterea infractiunii de vãtãmare corporalã gravã. Cei doi copii ai cuplului, cu vârste cuprinse între 1 an si 3 ani, au fost dati în grija bunicilor din Bârlad. Conflictul dintre cei doi a început în apartamentul unde acestia locuiau împreunã cu minorii. Furios si în stare de ebrietate, bãrbatul a vrut sã se rãzbune pe partenera sa, stropind-o, în zona spatelui, cu bãuturã alcoolicã, dupã care i-a dat foc. Scena cumplitã s-a întâmplat sub privirile nevinovate ale celor doi copii. Potrivit presei italiene, bãrbatul a anuntat serviciul de urgentã. Echipajul medical sosit la fata locului a transportat-o pe Daniela Frunza la spital în stare constientã, însã cu arsuri destul de grave, gradul 2 si 3. „Arsurile sunt pe circa 25 la sutã din corp. Pe 10 la sutã, sunt arsuri de gradul 3, iar pe 15 la sutã – arsuri de gradul 2. Este monitorizatã de o echipã medicalã, va fi si consiliatã psihologic”, a precizat dr. Antonio La Spada presei italiene.

Bârlãdeanca a declarat medicilor care au intervenit, cã s-a ars în urma unui accident casnic, ascunzând initial fapta crudã partenerului ei, de frica lui. Ulterior, femeia a recunoscut carabinierilor cã a mintit si cã vinovat de incident este chiar iubitul ei, care a incendiat-o, într-un acces de furie. Se pare cã Daniela fusese de mai multe ori victima abuzurilor conjugale, dar nu si-a reclamat partenerul autoritãtilor competente pentru a se lua mãsuri, deoarece i-a fost fricã . Românul se afla în vizorul oamenilor legii si pentru alte infractiuni.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.