spot_img
spot_img
-1.3 C
Vaslui
13-ian.-2025

A apărut o nouă groapă în asfaltul nou turnat pe Bulevardul Ștefan cel Mare, în Vaslui

- Advertisement -

INAINTE DE RECEPTIE…Lucrări de mântuială sau proiect defectuos? La mai puțin de o lună după ce în sensul giratoriu din Crucea Gării a apărut o ditamai groapă în mijlocul asfaltului, adâncă de trei metri, iată că a venit rândul altei zone. In Cartier, din senin, în asfaltul nou turnat „s-a căscat” o groapă destul de adâncă, plină cu apă. Dacă în zona Gării nimeni nu știa cauză, acum se pare că totul este de la o conductă spartă de apă. E vorba de conductele de apă care au făcut obiectul noilor percheziții DNA de săptămâna trecută.

Din nou probleme la infrastructura proaspăt modernizată prin Programul Integrat de Dezvoltare Urbană la Vaslui. Și asta doar cu câteva zile înainte de recepția finală. O nouă groapă a apărut în asfaltul nou turnat pe bulevardul Ștefan cel Mare, de data aceasta în zona Cartier, în fața clinicii Teoclinik, după cea din Crucea Gării, de luna tecută. Asfaltul s-a surpat pe o părțiune de un metru pătrat și din fericire nicio mașină nu a căzut în groapă. „Am avut noroc. Eram în spatele unei mașini și am văzut cum asfaltul s-a lăsat. Am ocolit și-n urma mea a căzut asfaltul, s-a rupt și s-a căscat o groapă destul de adâncă. Au venit oamenii de la blocuri și au pus niște crengi, până a venit Poliția Locală” ne-a povestit șoferul norocos, care a rămas mai mult la locul incidentului, bucuros că nu a căzut cu mașina în groapă

Din cauza defecțiunii, blocurile 410, 413 și 414 de pe Ștefan cel Mare vor rămâne fără apă

Asfaltul s-a rupt din cauza unei defecțiuni la coloanele de alimentare cu apă. Imediat la fața locului au venit echipajele de la Aquavas care s-au și apucat de treabă.”E o fisură la o conductă secundară sau au cedat suduruile la un branșament. Nu s-a spart conducta principală, că astfel era jale. Nu știm exact cauza defecțiunii, până nu săpăm să vedem ce s-a întâmplat. Din păcate va trebui să întrerupem apa la blocuri 410, 413 și 414, dar nu mai mult de două ore” ne-a declarat un inginer de la Aquavas.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.