spot_img
22.4 C
Vaslui
26-iun.-2024
spot_img

Loteria bonurilor fiscale. Extragerea pentru luna mai s-a încheiat

- Advertisement -

Persoanele care au bonuri fiscale emise pe data de 20 mai cu o valoare cuprinsă între 79 lei şi 79,99 lei se pot număra printre câştigătorii Loteriei bonurilor fiscale dacă au păstrat bonul, pe care îl vor depune la Fisc, fondul total de un milion de lei fiind împărţit la maxim 100 de premianţi, scrie News.ro.

Extragerea Loteriei fiscale pentru bonurile emise în mai a fost organizată duminică, în studioul TV al Loteriei Române.

După extragerea bilelor din urne, au ieşit câştigătoare bonurile din data de 20 mai, în valoare de 79 lei.

Rezultatele extragerii vor fi postate pe site-ul Ministerului Finanţelor Publice, al Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală (ANAF) şi al C.N.”Loteria Română” (CNLR) pentru o perioadă de minimum 30 de zile.

Cererile pentru revendicarea premiilor, în valoare totală de un milion de lei, pot fi depuse începând de marţi la sediile ANAF. Persoanele care merg la Fisc pentru revendicarea premiilor trebuie să depună în original bonul fiscal câştigător, alături de copia actului de identitate şi de o cerere.

Un bon fiscal este considerat câştigător doar dacă îndeplineşte cumulativ condiţiile prevăzute de lege, având înscrise elementele obligatorii care arată că a fost emis cu un aparat de marcat fiscalizat.

Citeste mai mult pe REALITATEA.NET: http://www.realitatea.net/loteria-bonurilor-fiscale-extragerea-pentru-luna-mai-s-a-incheiat_1949452.html#ixzz4C2w0LLWK
Follow us: @realitatea on Twitter

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.