spot_img
19.8 C
Vaslui
27-iun.-2024
spot_img

Manipulare demnă de manualul de albit politicieni, la Bârlad! „Independentul” Sârbu promite ceea ce nu poate! (VIDEO)

- Advertisement -

CONFERINTA CU BATAIE … LUNGA Consilierul independent Bogdan Sârbu transmite bârlădenilor, prin intermediul mass media, că s-a decis: vrea să fie viceprimar! Ascuzându-se după „independență”, Sârbu transmite astfel că a acceptat propunerea PSD-ului, dar în același timp spune că are și acordul PNL-ului! Ceea ce PNL Bârlad, infirmă! Ceea ce n-a spus Bogdan Sârbu, este ce le-a cerut liberalilor, ca să îi sprijine să aibă și viceprimar, alături de primarul ales de bârlădeni: postul de manager la spitalul bârlădean pentru bunul său prieten, Dionisie Lefter, un alt liberal care a plecat ca independent, din același PNL Bârlad. Cum vrea Sârbu să convingă bârlădenii că el este „echlibrul” în CLM Bârlad, ascuzând manevrele politice pe care toată lumea le știe, este o manipulare demnă de cărțile de albit politicieni.

Conferința de presă susținută de consilierul (încă) independent Bogdan Sârbu, singurul candidat independent la CLM Bârlad care a acces în acest for decizional al municipiului, a avut loc astăzi, 19 iunie, la un restaurant bârlădean. Restaurant cunoscut cu afiliații pentru … PSD. Cu cafele, dulciuri și multă presă locală, Bogdan Sârbu a adus la cunoștința bârlădenilor care este decizia pe care a luat-o, referitor la invitația adesată de PSD Bârlad, de a fi candidatul lor pentru funcția de viceprimar (fiind susținut vrând – nevrând de cei zece consilieri locali ai PSD, care, la „îndemnul” ferm al lui Adrian Solomon, îl vor vota, chiar dacă sunt forțați să o facă). Bogdan Sârbu a precizat că el a discutat cu ambele partide care formează CLM Bârlad, adică și cu PSD, a cărei poziție o știe toată lumea, fiind făcută publică de Adrian Solomon, și cu PNL Bârlad, prin liderul acestui partid, avocatul Dumitru Boroș, noul primar ales al municipiului Bârlad. Culmea, ceea ce spune Bogdan Sârbu la nivel declarativ și ce spune PNL Bârlad, la nivel de conducere, sunt lucruri total diferite!

„Imi adjudec postul de viceprimar !”

„Am lăsat un pic lucrurile să se răcească, am stat după alegeri și am cumpănit timp de două săptămâni și am întrebat cât de mulți oameni am putut. La nivelul de comunicare cu cetățenii, eu nu am încetat campania electorală și mi-am creat o impresie asupra percepției bârlădeanului. M-am convins că bârlădenii vor să fie reprezentați și altfel decât de partidele politice. Eu sunt un exemplu și sper ca data viitoare să fie mult mai mulți independenți. Am înțeles că bârlădenii mă doresc în continuare independent. Drept pentru care vă anunț că în următorii patru ani, atitudinea mea, cuvântul meu, votul meu, se va îndrepta în beneficiul Bârladului și susțin toate proiectele, care vin de la oricare partid, proiecte care vor fi bune pentru Bârlad și bârlădeni. Problema este dacă vreau postul de viceprimar, care nu este nici al PSD și nici al PNL ci este al bârlădenilor. In momentul de față consider că eu reprezint o bună parte din bârlădeni și cer, îmi adjudec, mă înscriu în această cursă, pentru obținerea postului de viceprimar.”, a declarat Bogdan Sârbu.

Minciună spusă cu bună știință!

Bogdan Sârbu declară că a avut discuții cu ambele formațiuni politice, PSD (Adrian Solomon) și PNL (Dumitru Boroș) care au decis să-i ofere lui lui postul de viceprimar, ca independent! Că Adrian Solomon i-a oferit lui acest post, este deja cunoscut, pentru că acesta a ieșit public, după ce a pierdut în mod rușinos alegerile pe 5 iunie, precizând că, având în vedere că PSD are 10 consilieri locali iar PNL tot zece consilieri, el și PSD-ul (adică cei 10 consilieri aleși), oferă sprijinul lor necondiționat lui Bogdan Sârbu, care poate să rămână independent (de parcă ar crede cineva acest lucru!), ca să fie viceprimarul Bârladului. Bogdan Sârbu a spus că se mai gândește și iată, că s-a gândit: acceptă sprijinul PSD!”Am avut discuții cu ambele partide partide politice, la nivel de conducere a ambelor formațiuni politice și ambele mi-au spus că sunt pregătite să sprijine un viceprimar independent! Lucru care m-a bucurat, pentru că vreau să îmbunătățesc foarte mult, modul în care se face administrație publică în Bârlad.”, a spus Bogdan Sârbu. Dar, surpriză! Contactat telefonic, actualul primar ales, avocatul Dumitru Boroș, a negat vehement că ar fi dat vreodată sprijinul pentru ca Bogdan Sârbu să fie viceprimarul ales al Bârladului! „Nici vorbă de așa ceva. Eu m-am întâlnit întradevăr cu dumnealui, am ascultat ce are de spus, ce vrea el de fapt, am precizat că voi prezenta colegilor din PNL Bârlad ceea ce are el de gând și că vom lua o decizie. Să fie clar, n-am spus niciodată că îl sprijinim, nici nu puteam să o fac, eu singur, că nu eu iau deciziile în partid ci Biroul Executiv Local. Dacă a spus că are acordul nostru, a mințit”, a spus primarul Dumitru Boroș.

PSD vrea să conducă mascat noul CLM Bârlad!

Ce se ascunde sub toate declarațiile făcute de PSD, înainte de a se pronunța CLM Bârlad, cel nou ales, cum de-a decis Adrian Solomon care să fie viitorul viceprimar al Bârladului, când el, din poziția de pierdant rușinos al alegerilor are mari probleme în sânul PSD? Simplu! PSD nu se vrea înfrânt la Bârlad, vrea să aibă un minim control asupra mașinațiunilor pe care le-a făcut în Primărie și mai ales, îl vrea pe Bogdan Sârbu viceprimar, pentru că pe altcineva nu poate să manipuleze PSD-ul? Clar nu? Pentru că niciodată nu va accepta PSD sau Solomon, (cât va mai fi președintele PSD Bârlad) ca partidul lui să susțină un liberal la conducere sau ca viceprimar! Să nu uităm că Bogdan Sârbu și Dionisie Lefter au plecat din PNL pentru a candida, în orice condiții, ca să rupă din voturile PNL, astfel încât acest partid să nu ajungă la funcția de primar, care era deja „adjudecată” de Solomon! Dar bârlădenii au dejucat această mașinație diabolică a lor. Fix așa se vede acum viceprimar Bogdan Sârbu, care face categoric jocul PSD-ului, iar după ce va ajunge viceprimar, cu sprijinul lui Solomon și-ai lui, va fi manipulat de acesta, urmând a răspunde la toate „indicațiile” lui!! Rămâne de văzut ce va realiza Solomon: va reuși să prostească din nou bârlădenii, prin impunerea unui asistent medical, ghipsar la spital, ca viceprimar? Sau vor reuși liberalii să se dezmeticească, la fel și ceilalți consilieri PSD, și să analizeze cu toată luciditatea o altă propunere de viceprimar?

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.