spot_img
22.4 C
Vaslui
26-iun.-2024
spot_img

„Tarzan” de Bãdeana, prins de politisti cu droguri!

- Advertisement -

CERCETAT CAM TÂRZIU Un individ de 32 de ani, Dumitru Ciubotaru, zis Tarzan, din satul Bãdeana, comuna Tutova, a ajuns pe mâna politistilor de la Serviciul de Combatere a Crimei Organizate (SCCO) Vaslui, dupã ce în casa unde locuia împreunã cu pãrintii, au fost gãsite culturi de canabis, pastile de extasy si rezinã de canabis. Cantitãtile gãsite nu sunt foarte mari, semn cã individul, considerat un ciudat de cãtre sãteni, consuma drogurile produse de el. Deocamdatã, „Tarzan” de Bãdeana, care pe pagina sa de socializare spune cã este director la „Hot de inimi”, este cercetat de politisti pentru stabilirea întregii sale activitãti infractionale, în libertate. Deocamdatã!

În urmã cu patru zile, mai precis vineri, 10 iunie, politistii din cadrul Serviciului Arme, Explozivi, Substante Periculoase si Postului de Politie Tutova, împreunã cu politisti din cadrul Serviciului pentru Actiuni Speciale au efectuat douã perchezitii domiciliare pe raza localitãtii Bãdeana, comuna Tutova, actionând pentru combaterea infractiunilor la regimul armelor si munitiilor. De la locuintele a doi bãrbati, în vârstã de 31 de ani (Dumitru Ciubotaru), respectiv de 35 de ani, politistii au ridicat trei arme neletale supuse autorizãrii (douã pistoale si o puscã cu aer comprimat) si 1005 diaboluri din plumb, bunuri detinute contrar prevederilor legale. De asemenea, au fost gãsite si mai multe tipuri de plante si substante susceptibile a avea efect halucinogen, în acest caz cercetãrile fiind preluate de politistii Serviciului de Combatere a Criminalitãtii Organizate (SCCO) Vaslui. Ieri, politistii SCCO au primit rezultatele analizei efectuate în laboratorul special, la plantele si substantele gãsite la Dumitru Ciubotaru. „S-a stabilit cã sunt patru kilograme de plante canabis, câteva grame de rezinã de canabis si un gram de extasy. În prezent se efectueazã cercetãri pentru stabilirea întregii activitãti infractionale a suspectului unde au fost gãsite drogurile”, a precizat comisarul-sef Doru Lascu, seful SCCO Vaslui.

Sãtenii din Bãdeana ne-au spus cã individul în cauzã, Dumitru Ciubotaru, era considerat un ciudat, el mutându-se în sat dupã ce pãrintii sãi s-au retras de la oras. Pãrinti care sunt considerati de sãteni oameni la locul lor. Dar fiul are apucãturi care nu le face cinste. „El se lãuda tot timpul cã poate face rost de bani, cã este mare si tare, cã poate face rost de droguri. Nu prea îl luam în seamã, dar mã mir cã l-a luat la ochi politia asa de târziu. Nu stim cum aratã un drogat, dar acum cred cã stim. Omul pleca mereu prin Italia, Spania, nu prea stãtea pe acasã”, ne-a spus un sãtean. Pânã si pagina sa de socializare aratã cã ciudatul de la Bãdeana nu stãtea prea bine cu psihicul. Psihic afectat cel mai probabil de consumul de droguri. Deocamdatã, „Tarzan” de Bãdeana este cercetat în libertate, urmând sã fie efectuate cercetãri ample pentru stabilirea activitãtii sale infractionale.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.