spot_img
22.4 C
Vaslui
26-iun.-2024
spot_img

Doi biciclisti cãscati, accidentati în trafic, au ajuns la spital!

- Advertisement -

ACCIDENT DIN NEATENTIE Doi biciclisti au fost transportati, ieri, la spitalul bârlãdean, suferind vãtãmãri corporale ca urmare a implicãrii în accidente de circulatie. Cei doi biciclisti, s-a dovedit în urma cercetãrilor efectuate de politisti, nu au respectat regulile de circulatie la schimbarea directiei în mers si au ajuns pe capotele a douã masini si apoi la spital.

Doi biciclisti neatenti si, se pare, având la „bord” ceva alcool, au ajuns ieri la spitalul din Bârlad, cu politraumatisme produse prin accidente rutiere. Primul accident a avut loc pe D.J. 244, pe un sector de drum situat în afara localitãtii Gara Banca. Politistii Biroului Rutier Bârlad au efectuat cercetãri la fata locului si au stabilit împrejurãrile producerii accidentului. Florin S., de 34 ani, din comuna Banca, era la volanul unui autovehicul, având directia de deplasare Gara Banca cãtre D.E. 581. La un moment dat, a acrosat un biciclist, în vârstã de 27 ani, din comuna Viisoara, care avea aceeasi directie de deplasare, dar nu s-a asigurat corespunzãtor în momentul în care a intentionat sã schimbe directia de deplasare cãtre stânga. Evident a ajuns pe capota masinii, fiind lovit în plin. „Victima a fost transportatã la Spitalul municipal de Urgentã Bârlad, unde a fost diagnosticatã cu <<policontuzii>>. Conducãtorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, iar rezultatul a arãtat cã nu consumase bãuturi alcoolice”, a precizat Loredana David, purtãtorul de cuvânt al IPJ Vaslui.

Încã un biciclist în fata masinii!

Nici bine nu au terminat cu primul accident, cã politistii Biroului Rutier Bârlad au fost solicitati sã efectueze cercetãri la locul producerii unui accident de circulatie, în urma cãruia un alt biciclist a suferit vãtãmãri corporale. Accidentul s-a produs, ieri, în jurul orei 10.15, pe strada Tecuciului, din municipiul Bârlad. Un biciclist, Vasile M., în vârstã de 63 ani, din municipiul Bârlad, nu s-a asigurat la schimbarea directiei de deplasare cãtre stânga si a fost acrosat de un autovehicul condus de S. Ardelean, în vârstã de 23 ani, din localitatea Munteni, judetul Galati, din directia centrul orasului cãtre Tecuci. Practic, în intersectia de la Confectii, biciclistul a vrut sã vireze cãtre Unitatea Militarã, dar nu s-a asigurat si a intrat direct în masina tânãrului gãlãtean. Impactul a fost destul de puternic, parbrizul masinii Ford fiind fãcut zob. Biciclistul a fost transportat la Spitalul municipal de Urgentã Bârlad, unde a fost diagnosticat cu „traumatism cranio-cerebral si contuzie cervicalã”. El a fost supus unor investigatii medicale complexe, fiind internat la sectia Chirurgie, pentru supraveghere medicalã, având în vedere vârsta sa. În ambele cazuri s-au întocmit dosare penale pentru comiterea infractiunii de vãtãmare corproralã din culpã.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.