spot_img
17.8 C
Vaslui
24-sept.-2024
spot_img

Tichetele-cadou oferite angajaţilor de 1 iunie nu se impozitează

- Advertisement -

Patronii care vor să ofere angajaţilor un stimulent au acum o bună ocazie să o facă. Tichetele-cadou oferite cu ocazia zilei copilului nu se impozitează.

Tichetele-cadou cu o valoare de maximum 150 de lei nu sunt impozitate, dacă se acordă în anumite momente ale anului, potrivit Codului Fiscal, iar unul dintre momente este şi 1 iunie, ziua copilului.

„Cadourile, inclusiv tichetele cadou, oferite de angajatori salariaților, cât și cele oferite în beneficiul copiilor minori ai acestora, cu ocazia Paștelui, zilei de 1 iunie, Crăciunului și a sărbătorilor similare ale altor culte religioase, precum și cadourile, inclusiv tichetele cadou, oferite salariatelor cu ocazia zilei de 8 martie sunt neimpozabile, în măsura în care valoarea acestora pentru fiecare persoană în parte, cu fiecare ocazie din cele de mai sus, nu depăşeşte 150 lei”.

Informaţiile publicate de ECONOMICA.net pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor. http://www.economica.net/tichetele-cadou-oferite-angajatilor-de-1-iunie-nu-se-impoziteaza_120331.html#ixzz49y8LOD1s

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.