spot_img
24.1 C
Vaslui
27-iun.-2024
spot_img

Un bărbat a murit după ce un automobil a ajuns într-un copac la Făleşti; Şoferul maşinii, transportat în stare gravă la spital

- Advertisement -

Un bărbat de 42 de ani a murit în urma unui accident. Nenorocirea s-a produs în apropierea localităţii Suvorovca, raionul Făleşti.

Apelul la serviciul 901 a fost recepţionat în această dimineaţă, la ora 04:53. Ajunşi la faţa locului salvatorii au stabilit că şoferul de 52 de ani a unui autoturism de model Volkswagen Golf este în stare gravă, iar pasagerul acestuia, un bărbat de 42 de ani, este mort.

Pompierii au efectuat lucrări de descarcerare a cadavrului, iar echipajul SMURD a acordat primul ajutor calificat conducătorului auto, care a suportat un traumatism cerebral, fiind în comă. Pacientul a fost stabilizat şi transportat de urgenţă la spitalul din municipal Bălţi.

În urma verificărilor, s-a stabilit că accidentul s-a produs, după ce autoturismul de model Volkswagen Golf a derapat de pe traseu şi s-a lovit lateral într-un copac.

sursa: http://jurnal.md/ro/social/2016/5/23/un-barbat-a-murit-dupa-ce-un-automobil-a-ajuns-intr-un-copac-la-falesti-soferul-masinii-transportat-in-stare-grava-la-spital/

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.