spot_img
18.1 C
Vaslui
27-iun.-2024
spot_img

UNPR are la Bârlad un candidat rebel la functia de primar!

- Advertisement -

LIBERTATE TOTALÃ Constantin Pâslaru a primit de la organizatia centralã a UNPR, prezentã ieri la Bârlad, undã verde pentru a fi alãturi de bârlãdeni, indiferent dacã partidul sãu va face orice aliantã cu care acesta n-ar fi de acord! Constantin Pâslaru a precizat presedintelui UNPR, Vali Steriu, cã, în cazul în care deciziile de la nivel central vor afecta bârlãdenii, referindu-se la orice ar afecta mediul înconjurãtor sau viata celor care îl vor alege, el îsi rezervã dreptul de a-si „da jos tricolorul de primar”, îsi va lua portavocea si va iesi în stradã, ca sã lupte alãturi de bârlãdeni. Conducerea UNPR, prin vocea presedintelui Vali Steriu, un tânãr politician cu viziune spre progres, a declarat cã sperã din tot sufletul ca un candidat atât de curajos si luptãtor, sã fie votat de bârlãdeni, sustinându-l în totalitate! Alãturi de Vali Steriu au fost prezenti la Bârlad, ieri, europarlamentarul UNPR Damian Drãghici si deputatul Sergiu Vizitiu, presedintele UNPR Vaslui.

UNPR Bârlad a organizat, ieri, o conferintã de presã la sediul partidului, prilejuitã de sosirea în judet a conducerii centrale al UNPR: deputatul Vali Steriu, deputatul Sergiu Vizitiu si eurparlamentarul Damian Drãghici. Alãturi de conducerea centralã a fost prezent si liderul UNPR Vaslui, Ovidiu Bãetu, vicepresedintele UNPR Bârlad, Mihai Chelu, precum si personajul principal al conferintei, Constantin Pâslaru, presedintele UNPR Bârlad si candidat la functia de primar al acestui important municipiu din judetul Vaslui. „Am constatat în ultima perioadã, aceea de campanie, cã UNPR-ul si eu, ca si candidat, devenim împreunã din ce în ce mai puternici, având curajul sã continuãm pe drumul bun pentru bârlãdeni. Multumesc celor din conducerea centralã, care îmi sunt alãturi si bârlãdenii meritã sã îi aibã aici. Vom forma un culoar pe care îl voi numi B-B-B, adicã Bârlad – Bucuresti – Bruxelles. Toate problemele pe care le vom avea si care vor putea fi tratate la Bruxelles, le vom duce la eurodeputatul Damian Drãghici, pentru cã avem promisiunea lui cã ne va ajuta. Voi continua cu o campanie curatã, cu toate cã ceilalti contracandidati au început deja mizeriile electorale. Pe mine nu mã intereseazã, eu voi continua sã-mi prezint programul politic bârlãdenilor, pentru cã ei nu au nevoie de circ, au nevoie de pâine”, a spus Constantin Pâslaru. Acesta a fost sustinut si de vicepresedintele UNPR Bârlad, inginerul Mihai Chelu, si de presedintele UNPR Vaslui, Ovidiu Bãetu. „Votati o echipã curajoasã, tânãrã si care vrea prosperitate si progres”, a precizat Ovidiu Bãetu. Alãturi de Constantin Pâslaru si Mihai Chelu, au fost circa 50 de membri, candidati la CL si la primãriile din jurul Bârladului.

Damian Drãghici: „Vã astept la Bruxelles, vom obtine fondurile europene de care aveti nevoie!”

Europarlamentarul UNPR, Damian Drãghici, a fãcut si el o precizare foarte importantã. „Urez candidatilor sã câstige toate alegerile, si vã spun cã suntem gata, ca români, sã fim primiti cu bratele deschise la Bruxelles cu orice proiect avem, dar trebuie sã avem curajul sã mergem la Bruxelles. El este acolo, nu se mutã. Dacã existã oameni cu initiativã si cu încredere, îi astept la Bruxelles, ca sã rezolvãm. Aveti toatã sustinerea mea ca europarlamentar”, a precizat Damian Drãghici.

Vali Steriu: „Este cea mai discretã campanie pe care am întâlnit-o”

Oarecum dezamãgit de cum decurge campania electoralã din acest an, constrânsã de reguli severe impuse de Autoritatea Electoralã Permanentã, Vali Steriu, deputat si presedinte al UNPR, a precizat cã sperã sã schimbe curând legea. „Suntem în cea mai discretã campanie electoralã pe care am întâlnit-o eu în cariera mea de politician. Si nu este deloc bine, alegãtorii au nevoie sã cunoascã cine sunt candidatii, sã-i vadã la televizor, în on – line. Este interzis sã porti tricouri cu însemnele partidului, sau insigne, sepci, afisajul în exces, manifestãrile publice, ceea ce nu este bine. Va fi corectatã aceastã lege, iesitã din douã partide mari (PSD si PNL – n..r.), care si-au dat mâna si astfel democratia din Parlament a avut de suferit. Momentan suntem foarte concentrati pe alegerile generale, dar dupã data de 5 iunie, vom stabili alte strategii la nivel central, pentru a vedea cum vom merge în alegerile generale”, a precizat Vali Steriu.

Un primar rebel: Constantin Pâslaru!

Auzind de posibilitatea ca UNPR sã facã, în curând, alianta electoralã anuntatã deja de liderii PSD si ALDE, jurnalistii au întrebat pe Constantin Pâslaru, cunoscut ca luptãtor împotriva explorãrii si exploatãrii gazelor de sist, fiind liderul Miscãrii de Rezistentã Pungesti, unde a luptat opt luni pentru ca Chevron sã plece cu tot cu sonda instalatã, dacã va face acelasi lucru si la Bârlad, în cazul în care noua aliantã – printre care si UNPR – va decide ca Chevron sã revinã în perimetrul Bârlad. „Da, cu sigurantã, voi fi alãturi de cei din Bârlad. Împotriva partidului! Cum mi-am dat demisia de la alt partid (PER – unde era membru în Biroul Central, ca vicepresedinte – n.r.), când se preconiza sã facã o astfel de aliantã, acelasi lucru îl voi face si dacã partidul va decide împotriva oamenilor care mã aleg. Mã voi duce la partid, la domnul presedinte si îi voi spune cã nu pierde partidul, nu Pâslaru, ci pierd oamenii care ne-au ales. Si probabil cã ei vor gândi la fel ca mine, pentru cã odatã ce mi-au dat verde, au avut încredere în mine si au spus ca sã-mi fac eu echipa, cu cei din Societatea Civilã, nu mi-au impus pe nimeni, vor întelege cã nu poti sã vii astãzi sã juri si mâine sã înjuri! Voi lãsa tricolorul de primar , voi lua portavocea si voi coborî alãturi de oameni în stradã, fãrã ezitare. Am curaj sã o fac, vã garantez”, a spus Constantin Pâslaru. „Îl completez pe domnul Pâslaru, precizând cã si UNPR este totusi un partid care vrea binele românilor, interesul local fiind cel mai important. Investitorii sunt bineveniti atât timp cât sunt prietenosi cu mediul înconjurãtor, cã toti vrem ca în urmãtorii ani si copiii nostri sã trãiascã într-un mediu sãnãtos. Suntem atenti la ce se întâmplã, lansãm acum o comisie de anchetã, sã vedem cum si unde s-au vândut terenurile strãinilor, iar un primar care se bate pentru interesul oamenilor este binevenit în partidul oamenilor”, a spus si Vali Steriu, presedintele UNPR.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.