spot_img
19.8 C
Vaslui
27-iun.-2024
spot_img

La Bârlad, blatul PNL cu PSD începe sã-si arate roadele!

- Advertisement -

INCREDIBIL Rezultat surprinzãtor al „analizei” fãcutã în sedinta BEC Bârlad de ieri, referitor la plângerea fãcutã de Daniel Buzamãt, candidatul PSRO la functia de primar al Bârladului, împotriva PSD Bârlad. Cei nouã membri ai BEC Bârlad au votat dacã sã ia în considerare plângerea sau nu, pentru afisarea, prin încãlcarea legii, a unui panou publicitar luminos al PSD, lucru interzis de legea electoralã, în Piata Centralã din Bârlad. Opt dintre membrii BEC (printre care si cel al PNL) au votat ca sã nu fie luatã în considerare plângerea! Singurul care a votat pentru sanctionarea PSD a fost reprezentantul UNPR!

Acum câteva luni, cu mult înainte de precampania electoralã, când PNL schimba candidatii pentru functia de primar al Bârladului ca pe sosete, cotidianul nostru a atras atentia electoratului cã liderii PNL Vaslui au fãcut un blat cu PSD Vaslui, pentru ca Adrian Solomon sã câstige alegerile pentru functia de primar din luna iunie. Iatã cã începe sã se vadã cu ochiul liber aceastã mârsãvie politicã, ieri la BEC având loc o sedintã în care trebuiau analizate plângerile fãcute la BEC de candidati sau partide. Pe masã se afla plângerea fãcutã de Daniel Buzamãt, liderul PSRO Vaslui, care este si el candidat la functia de primar, împotriva lui Adrian Solomon, candidatul PSD Bârlad pentru aceeasi functie. Buzamãt a reclamat la BEC cã PSD a pus acum câteva zile un afis în Piata Centralã din Bârlad, prin care îsi fãcea campanie electoralã cerând ca bârlãdenii sã voteze Alianta PSD-UNPR – PC! Pe lângã faptul cã afisajul de acest gen (panouri publicitare luminoase) este interzis prin lege, afisul fãcea referire la o aliantã politicã inexistentã, PSD încercând în acest fel sã deruteze electoratul si sã discrediteze UNPR-ul si pe Constantin Pâslaru, candidatul UNPR la functia de primar al Bârladului. Numai cã, blatul PSD cu restul partidelor (printre care si PNL) a functionat: opt dintre membrii BEC au decis cã nu este cazul sã se ocupe de aceastã plângere, deoarece PSD a luat repede afisul electoral de unde l-a amplasat ilegal, el nemaifiind expus.

PNL ar fi avut acum ocazia sã demonstreze cã existenta blatului cu PSD este o inventie a ziaristilor, însã n-a fãcut-o! Ba mai mult, a votat ca sã nu fie sanctionat PSD (care ar fi fost la a doua abatere în aceastã campanie elctoralã si ar fi pierdut dreptul de a deconta cheltuielile din campanie)! Dovadã mai clarã decât aceasta nu existã!

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.