spot_img
21.1 C
Vaslui
23-sept.-2024
spot_img

Dezbaterea electorala a candidatilor la Primaria Bacau- VIDEO

- Advertisement -

Cotidianul Desteptarea a invitat cei noua candidati la functia de primar al Bacaului la o intalnire in cadrul careia sa se discute principalele puncte ale programelor lor electorale si modul in care pot fi rezolvate problemele orasului.

Opt din cei noua candidati au acceptat provocarea, Romeo Stavarache anuntand ca, din cauza unei probleme de sanatate nu poate fi prezent. Ulterior, chiar la inceputul “confruntarilor”, unul dintre candidati – Claudiu Dorneanu – a decis sa nu mai participe, pe motiv ca dezbaterea era inregistrata video. Asta este, e decizia dânsului, nu noi suntem cei mai in masura sa judecam fobia unui candidat pentru camerele TV; lasam asta pe seama alegatorilor.

Formatul dezbaterii a fost tinut secret pâna in ultima clipa; nu am dorit sa dezvaluim cum vor evolua lucrurile si nici nu am aratat intrebarile staff-urilor de campanie pentru a nu favoriza sau defavoriza anumiti candidati. O alta conditie impusa de noi a fost faptul ca in sala in care se desfasura dezbatarea nu mai puteau intra alte persoane in afara candidatilor si a ziaristilor cotidianului Desteptarea.

sursa: http://www.desteptarea.ro/dezbaterea-electorala-a-candidatilor-la-primaria-bacau/

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.