spot_img
24.1 C
Vaslui
27-iun.-2024
spot_img

Klaus Iohannis nu renunţă la casa care l-a îmbogăţit. Cum ar putea să încaseze din nou mii de euro lunar

- Advertisement -

Statul român nu poate intabula casa pierdută de familia Iohannis în instanţă, după ce coproprietarul imobilului Rodica Bastea a cerut ca instanta să constante nulitatea certificatului de moştenitor, socotit drept fals şi anulat deja de justiţie.

Un avocat a explicat pentru HotNews ca demersul Rodicai Bastea in justitie poate aduce pentru ea si sotii Iohannis o extindere a perioadei in care , in calitate de coproprietari si mostenitori, cei trei pot incasa bani din inchirierea imobilului din centrul Sibiului.

Mai mult, deschiderea a doua actiuni in instanta de catre Rodica Bastea, prin care se solicita acelasi lucru, si anume contestarea unui act declarat deja nul de o alta instanta, ar amana si mai mult judecarea solicitarii. Dar de ce au facut avocatii Rodicai Bastea doua actiuni in instanta, la distanta de o saptamana unul de altul, avand acelasi obiect? Avocatul consultat de HotNews.ro sustine ca este unul din tertipurile avocatesti pentru a fenta repartitia aleatorie a dosarului, in sensul ca in acest fel incearca sa ajunga cu dosarul la un complet mai favorabil.

Citeste mai mult pe RTV.NET: http://www.romaniatv.net/klaus-iohannis-nu-renunta-la-casa-care-l-a-imbogatit-cum-ar-putea-sa-incaseze-din-nou-miile-de-euro-lunar_292396.html#ixzz48dkqhiLY

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.