spot_img
30.9 C
Vaslui
27-iun.-2024
spot_img

Constantin Pâslaru este sustinut de Mioara Timofte, candidat independent la functia de consilier local la Bârlad!

- Advertisement -

MATERIAL ELECTORAL

CAMPANIE CU FOLOS Candidatul surprizã al UNPR la Primãria Bârlad, Constantin Pâslaru, începe sã aibã sustinerea independentilor. Bârlãdenii vãd din ce în ce mai mult în Pâslaru Constantin alternativa pentru alegerile locale din acest an. Începând de ieri, acesta este sustinut pentru fotoliul de primar si de consiliera independentã doamna Mioara Timofte.

Constantin Pâslaru este convins cã deja bârlãdenii, cu care a stat de vorbã, au înteles cã este un om al faptelor si nu al vorbelor, au vãzut cã el este alternativa. În toate cartierele pe care acesta le-a vizitat, electoratul l-a primit cu mare simpatie si cu speranta cã va schimba viata urbei spre mai bine. Societatea Civilã, de asemenea, este alãturi de el si sperã în obtinerea fotoliului de primar. „Mã bucur cã în afarã de echipa mea, cu care mã mândresc, sunt sustinut de bârlãdeni, care încep sã priceapã cã viitorul trebuie sã fie unul în care cineva trebuie sã lupte cu sistemul corupt, de 16 de ani prezent în Primãria Bârlad. Acel cineva sunt eu, am curaj sã lupt cu ei. Din echipa mea, care mã însoteste în lupta electoralã, fac parte oameni tineri, la trup si la suflet, din toate domeniile vietii sociale. Oameni fãrã trecut politic, integri, care împãrtãsesc valorile pe care le promovez: transparenta administrativã, expertiza specialistilor, consultarea cetãtenilor în luare deciziilor si informarea cetãtenilor. Oameni cu care mã mândresc, care meritã votul bârlãdenilor! Niste curajosi! Multumesc doamnei Mioara Timofte, care mã sustine în aceastã campanie, pentru încrederea acordatã”, a spus Constantin Pâslaru.

La rândul ei, Mioara Timofte, candidat independent la functia de consilier local, a precizat pentru bârlãdeni ce a motivat-o sã-l sustinã pe candidatul UNPR la fotoliul de primar. „Constantin Pâslaru este alegerea mea pentru functia de primar pentru cel putin urmãtorii patru ani. Lucrul care m-a convins a fost determinarea cu care acest om a sustinut cauza tãranilor revoltati la Pungesti. Am încredere cã la fel va face si în situatia în care bârlãdenii îi vor cere sã le reprezinte interesele. Si mai sunt convinsã de un lucru: Constantin Pâslaru nu va avea program de audiente le primãrie. Constantin Pâslaru va fi alãturi de bârlãdeni mereu!”, a spus Mioara Timofte.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.