spot_img
15.2 C
Vaslui
20-sept.-2024
spot_img

Smecher de Husi: a pãtruns pe contrasens si a spulberat prima masinã care i-a iesit în cale!

- Advertisement -

ACCIDENT Patru persoane au ajuns, ieri, la Spitalul municipal „Dimitrie Castroian”, în urma unui accident grav, provocat de un tânãr care gonea, nebuneste, pe DE 584! Soferul teribilist, domiciliat în Husi, a scãpat masina de sub control, pe segmentul de drum dintre Chersãcosu si Râsesti, intrând frontal, pe contrasens, într-o autoutilitarã. Soferul acesteia a fost nenorocit, în urma impactului, bãrbatul fiind bãgat direct în operatie, îndatã ce a fost adus la Spitalul Husi.

Un accident deosebit de grav, în urma cãruia patru persoane au ajuns la spitalul municipal Husi, s-a petrecut ieri, pe DE 581. Un tânãr de 24 de ani, care conducea un vehicul din directia Husi – vama Albita, a pãtruns pe contrasens, izbind în plin o autoutilitarã condusã regulamentar, de un sofer în vârstã de 46 de ani, din comuna Tomesti, judetul Iasi. Evenimentul rutier s-a petrecut în apropiere de localitatea Râsesti. Impactul a fost unul foarte puternic, ambele masini fiind grav avariate. Cei doi soferi, dar si alte douã persoane, cu vârste de 26, respectiv 28 de ani, aflate în masina soferului care a pãtruns pe contransens, au fost transportate la Spitalul municipal Husi. „Toate cele patru persoane au fost transportate la spitalul Husi. Sunt sub supravegherea medicilor. În cauzã, pe numele soferului care a pãtruns pe contrasens s-a deschis un dosar penal, pentru vãtãmare corporalã din culpã. Se fac cercetãri, pentru a se stabili împrejurãrile exacte ale acestui eveniment rutier”, a spus Loredana David, purtãtor de cuvânt al IPJ Vaslui. Se pare cã douã dintre victimele accidentului sunt cadre militare, care însã se aflau în timpul lor liber.

„Dau smecherii peste oameni nevinovati si nu ai ce face”!

Bãrbatul în vârstã de 46 de ani, sofer al autoutilitarei, a fost rãnit grav, iar medicii huseni l-au bãgat imediat în operatie. „Sotia soferului este asistentã medicalã si a venit aici. A cerut ca sotul ei sã fie transportat la Iasi, cât mai curând. A fost operat de doi medici chirurgi la Husi, si se sperã ca starea omului sã se îmbunãtãteascã. Stim cã încã una dintre victimele accidentului a suferit o problemã mai deosebitã la sold, dar e bine, din ce stim noi. În cazul soferului de la autoutilitarã a fost mai grav. S-a spus cã e rupturã de splinã. Sãracul om a fost nenorocit fãrã absolut nicio vinã. Circula corect, regulamentar, îndreptându-se spre Husi, dar celãlalt a dat peste el, pãtrunzând pe contrasens. El e un sofer foarte bun, un sofer cu experientã, dar uite cã dau altii, smecheri, peste oamenii nevinovati si nu ai ce face”, au spus cunoscutii soferului de 46 de ani.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.