spot_img
29.5 C
Vaslui
27-iun.-2024
spot_img

GALERIE FOTO: Marsul absolventilor

- Advertisement -

Miercuri, 11 mai. Bucurie si tinerete. Gaudeamus Igitur, profesori, parinti, mascota, fluiere, bannere. Emotii, felicitari si chiar lacrimi ascunse in coltul ochilor. Intr-un cuvânt: sarbatoare. Sarbatoarea absolventilor Universitatii „Vasile Alecsandri” Bacau.

Dupa traditionala defilare prin oras, care a inceput de la ora 10.00, de la institutia de invatamânt, prin centru, pâna in Piateta din fata Casei de Cultura, cu totii s-au adunat apoi la Teatrul de Vara „Radu Beligan” pentru a participa la cursul festiv.

Invitati la aceasta festivitate a studentilor bacauani au fost primarul interimar al Bacaului, Ilie Birzu, inspectorul scolar general prof. Theodora Sotcan, prof.univ.dr. Dumitru Bontas, de la Universitatea „George Bacovia”, si Geo Popa, directorul Centrului de Cultura „George Apostu.” Cei 1.607 de absolventi de la ciclurile universitare de licenta (1.101), master (485) si doctorat (21), care au finalizat unul din cele 55 de programe de studii ale facultatilor unitatii de invatamânt, au umplut la refuz sala teatrului in care a rasunat si Imnul Universitatii.

sursa: http://www.desteptarea.ro/galerie-foto-marsul-absolventilor/

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.