spot_img
22.4 C
Vaslui
26-iun.-2024
spot_img

REALITATEA BÂRLÃDEANÃ – ACTIUNE A PNL BÂRLAD ÎN CARTIERE (FOTO)

- Advertisement -

Începând de pe 10 mai, candidatul PNL la functia de primar, av. Dumitru Boros, împreunã cu echipa sa au luat la pas municipiul Bârlad pentru a prezenta cetãtenilor programul privid strategia de dezvoltare a Bârladului în viziunea PNL.

„Eu îmi propun împreunã cu echipa mea de consilieri sã parcurgem la pas întregul municipiul Bârlad. Fac acest lucru pentru a intra în contact cu fiecare cetãtean si a le prezenta solutiile noastre pentru problemele fiecãrui cartier în parte. Am constatat cã realitatea bãrlãdeanã este foarte durã, nu asa cum ne-o prezintã conducerea pesedistã. Dupã 16 ani de promisiuni desarte, minciuni nenumãrate, în întâlnirea cu cetãtenii avutã pe 10 mai, în Cartierul Munteni, am descoperit, de fapt, lipsa utilitãtilor si sãrãcia în care ne-a afundat administratia PSD. Astfel, pentru problemele cetãtenilor din Cartierul Munteni, care de altfel îmi erau cunoscute, avem urmãtoarele solutii:

  1. Canalizare – introducerea canalizãrii;
  2. Finalizarea lucrãrilor de extindere a retelei de gaz metan;
  3. Finalizarea extinderii retelei de apã potabilã;
  4. Executarea de puturi de mare adâncime pentru apa potabilã;
  5. Repararea strãzilor, a trotuarelor si asfaltarea lor;
  6. Decambrarea, dalarea si refacerea canalelor deschise din cartier;
  7. Crearea de locuri de joacã pentru copii;
  8. Împãrtirea în mod echitabil a pãsunilor municipale tuturor crescãtorilor de animale;
  9. Micsorarea taxelor si impozitelor în limitele minime permise de Codul Fiscal. În acest moment, bârlãdenii plãtesc cele mai mari taxe si impozite, asta situându-ne pe locul 3 la nivel national;

10.  Înfiintarea unui centru medical de zi;

11.  Atragerea de investitori pentru crearea de noi locuri de muncã, tinerii bârlãdeni trebuie sã munceascã acasã! În acest sens se vor acorda locuri pentru construirea unei locuinte .

Am rãmas impresionat în urma discutiilor purtate si am descoperit în sufletele oamenilor dorinta de schimbare. Acest lucru mã determinã sã dezvãlui în continuare toate minciunile si neadevãrurile, si mai ales sã prezint adevãrata realitate, sãrãcia si mizeria în care unul dintre cele mai vechi cartiere, Cartierul Munteni, se gãseste. Pentru aceasta, noi vom deschide portile investitorilor si investitiilor, vom oferi o perspectivã realistã pentru schimbarea în bine a vietii bârlãdenilor”, a precizat av. Dumitru Boros.

Stop minciunii !!! Stop sãrãciei !!

Adevãrata schimbare începe cu întreaga echipã PNL si candidatul la functia de primar – av. Dumitru Boros!

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.