spot_img
24.1 C
Vaslui
27-iun.-2024
spot_img

Echipa PNL Vaslui, în rãzboi cu liderii PSD, pe care îi acuzã cã „au adus sãrãcia si incompetenta” (foto)

- Advertisement -

Lansare în fortã a candidatului PNL la primãria Vaslui

LANSARE… Liberalul Marius Arcãleanu a fost lansat, ieri, pentru candidatura la primãria municipiului Vaslui, în prezenta a peste 150 de membri de partid si simpatizanti. Nu numai Arcãleanu a fost lansat ieri, ci si echipa sa de consilieri, echipã din care fac parte consilieri mai vechi, precum Valentin Dragomir, Ioan Zaharia sau Rodica Pintilii, dar si nume noi, precum Iancu Arcãlianu sau Robert Laurentiu Vlada. „Mi-ar fi plãcut ca, o zi de duminicã fiind, sã stau pe o bancã în parc si sã mãnânc o înghetatã alãturi de fiica mea, Amalia. Dar, iatã, ne-am întâlnit cu totii aici, în aceastã salã, pentru a spune primarului pesedist sã plece, ne-am sãturat de modul în care suntem tratati. A venit timpul sã ne cerem drepturile, de asta ne-am adunat atât de multi aici, sã-i cerem primarului pesedist sã plece acasã, sã ia cu el si sãrãcia si sã ne lase în pace”, a spus Arcãleanu. Senatorul Dan Marian, presedintele PNL Vaslui, a cerut tuturor liberalilor din Vaslui sã se uneascã si sã facã tot ce se poate, pentru ca Arcãleanu sã câstige primãria, plus majoritatea în Consiliul Local.

Sorin Radu, actualul consilier local PNL, fost viceprimar al orasului, pozitia doi pe lista de candidati la CL Vaslui, a amintit de profetia lui Brucan, spunând cã „au trecut 26 de ani de când Vasluiul este condus de aceiasi oameni, iar aici nu s-a schimbat nimic”. „Refuz sã-mi cresc copilul într-un astfel de oras, într-un astfel de mediu, un mediu toxic pentru vasluieni, în care nu sunt locuri de muncã, pentru cã investitorii sunt alungati”, a spus fostul viceprimar al Vasluiului. Chemat sã spunã câteva cuvinte, Arcãleanu a explicat cã „fiecare zi care a trecut peste Vaslui, în cei 26 de ani de guvernare pesedistã, a distrus bruma de economie care mai exista în acest oras”. „Mã stiti cu totii foarte bine. Tot ce am obtinut în viatã a fost prin muncã si datoritã credintei în Dumnezeu. Am privit în ochii vasluienilor si vãd cã oamenii din acest oras îsi doresc o schimbare. Drumul croit de pesedisti nu aduce decât sãrãcie. Vreau sã aduc înapoi tinerii nostri, care pleacã la studii peste tot prin tarã si nu se mai întorc în orasul lor natal. Ne-am sãturat de administratia pesedistã si este momentul sã-i spunem sã plece acasã”, a spus Marius Arcãleanu. Programul de campanie al liberalului contine mai multe puncte principale, printre care achizitia a 14 autobuze moderne si ecologice, 12 noi parcuri de joacã pentru copii, construirea de sãli de clasã, astfel încât în oras sã se învete într-un singur schimb, crearea a 1.500 de noi locuri de muncã, prin înfiintarea unui parc industrial, facilitãti pentru tineri si întreprinzãtori.

Corneliu Bichinet a „amenintat” cã nu va mai fi mult timp simplu membru de partid

Invitat sã ia cuvântul, Corneliu Bichinet, vicepresedintele liberal din fruntea CJ Vaslui, a cerut tuturor liberalilor sã tragã alãturi de Arcãleanu, dacã vor sã schimbe soarta orasului. „Mie îmi place munca de partid. I-am tot rugat pe liberalii cu vechime sã candideze pentru Vaslui, însã m-au refuzat, singurul care a avut curaj a fost Marius Arcãleanu, de aceea nimeni nu-i poate imputa ceva. Te voi sustine, Marius, cu toatã fiinta mea. Sunt simplu membru de partid, de patru ani de când sunt în PNL, dar nu o sã mai dureze mult treaba asta. Fiecare dintre cei din salã aveti obligatia sã aduceti 1.000 de voturi, cel putin primii 12 candidati din listã, doar asa veti câstiga primãria, Consiliul local si Consiliul Judetean. Altfel, nu vom avea nicio sansã”, a spus Bichinet. Finalul lansãrii a apartinut senatorului Dan Marian, presedintele PNL Vaslui. „Marius este un om hotãrât, un om extrem de muncitor si respectuos. În toatã activitatea sa, a dorit sã performeze si a ajuns, astãzi, în acest punct. Primarul Pavãl are vina pentru cã orasul a ajuns unde este acum, se vorbeste nemeritat despre vasluieni. Avem proiecte de 800 de milioane de euro, pentru 400.000 de vasluieni. Nu sunt cifre goale, este realitatea, singurul care nu crede în aceastã realitate este Dumitru Buzatu, cãruia trebuie sã-i spunem sã plece acasã”, a spus senatorul Marian.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.