spot_img
29.5 C
Vaslui
27-iun.-2024
spot_img

Doi militari români au murit în Afganistan în urma unui „incident”. O anchetă a fost începută

- Advertisement -

Doi militari români aflați în misiune în Afganistan au murit, anunță Ministerul Apărării.

Doi militari români şi-au pierdut viaţa şi un al treilea a fost rănit în urma unui incident care a avut loc sâmbătă dimineaţă, în apropiere de Kandahar, în timpul executării unei misiuni de instruire a poliţiştilor afgani, anunţă MApN într-un comunicat.

„În urma incidentului, celor trei militari de la forţele pentru operaţii speciale, care au fost răniți, li s-a acordat primul ajutor la faţa locului şi au fost transportați imediat la spitalul militar cel mai apropiat. Din nefericire, plutonierul Dumitrescu Iulian şi sergentul Vizireanu Adrian nu au supravieţuit, iar starea militarului rănit este stabilă și urmează să fie transferat la un spital din Germania.

Familiile victimelor au fost anunțate, iar incidentul este anchetat de o comisie militară.

Conducerea Ministerului Apărării Naţionale transmite, în numele întregului personal, sincere condoleanţe familiilor militarilor decedaţi şi urmăreşte cu atenţie evoluţia situaţiei medicale a celui rănit”, precizează comunicatul.

Citeste mai mult pe REALITATEA.NET: http://www.realitatea.net/doi-militari-romani-au-fost-uci-i-in-afganistan_1932461.html#ixzz47zExewTg
Follow us: @realitatea on Twitter

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.