spot_img
19.5 C
Vaslui
28-sept.-2024
spot_img

Campionii mondiali la Kempo, felicitati de primarul Bârladului! (FOTO)

- Advertisement -

INITIATIVÃ Sensei Gabriel Manta, cel care a antrenat pe Rares Mîrzac, devenit campion mondial pe 21 aprilie, la Kempo Traditional, la numai zece ani, a avut o initiativã lãudabilã. A venit ieri, cu campionul mondial, cu cei doi vicecampioni mondiali si cu cel care a ocupat locul al treilea în lume, toti la Kempo Traditional, sã fie vãzuti de Marin Bunea, primarul Bârladului. Primarul are astãzi o întâlnire cu sensei Gabriel Manta, pentru a stabili modalitatea de premiere a celor patru sportivi.

Gabriel Manta era putin contrariat cã, având în vedere rezultatele obtinute (podiumul la toate categoriile la care au participat sportivii bârlãdeni, ei fiind în lotul national si reprezentând România), conducerea orasului n-a reactionat în niciun fel. “Eu îi cred cã sunt ocupati cu campania electoralã, dar totusi acesti copii, Rares Mîrzac (campion mondial), Toma Mîrzac (vicecampion mondial), Diana Bîclea (vicecampion mondial) si Ionut Huean (locul III si medalie de bronz), au un merit deosebit! Au dus numele Bârladului si al tãrii pe podiumul mondial, chiar în vârf! Cred cã meritã sã fie fãcuti cetãteni de onoare ai orasului pentru aceastã performantã”, a spus sensei Gabriel Manta. Alãturi de el si campionii de la Kempo Traditional, au venit la Primãrie ieri si sensei Gabriel Pîntea, antrenorul secund, precum si pãrintii campionilor. Spre marea lor surprindere, primarul Marin Bunea a iesit din birou si i-a felicitat sincer pentru rezultatele obtinute, i-a strâns în brate, aproape lãcrimând, pentru cã la unii chiar le-a fost profesor. A promis cã astãzi va invita la o discutie pe sensei Gabriel Manta, pentru a stabili modalitatea prin care acesti mici, dar totusi mari campioni mondiali, sã fie recompensati de orasul Bârlad. Vom reveni cu detalii, dupã ce se va stabili cum, unde si când va avea loc festivitatea de premiere a celor patru super sportivi: Rares Mîrzac (zis si Duracell), Toma Mârzac, Diana Bîclea si Ionut Hueac.

Vã reamintim cã, Miyagi Dojo – Clubul de Kempo din Bârlad are un campion mondial de Kempo, de numai 10 ani! Este vorba despre Rares Mârzac, de 10 ani, care a concurat la Campionatul Mondial de Kempo Traditional, desfãsurat pe 21 aprilie la sala Apollo din Bucuresti. Rares Mârzac a cîstigat titlul de campion mondial la categoria – 40 kg. Clubul Miyagi Dojo, condus de sensei Gabriel Manta, a avut în lotul României la acest campionat mondial patru sportivi. Rares Mârzac a cîstigat titlul mondial, Toma Mârzac si Diana Bâclea au urcat pe treapta a doua, ajungând vicecampioni mondiali la categoriile la care au participat, iar Ionut Huean  a urcat pe locul III, cîstigând medalia de bronz.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.