spot_img
22.4 C
Vaslui
27-iun.-2024
spot_img

Loteria bonurilor fiscale. Vezi suma şi ziua câştigătoare

- Advertisement -

Cine a facut cumparaturi in valoare de 293 de lei, in ziua de 7 februarie, si a pastrat bonul fiscal este norocos, intrucat acestea sunt cifrele castigatoare la extragerea de duminica a Loteriei bonurilor, la care au participat toate bonurile fiscale emise in perioada 1 – 29 februarie 2016.

In joc sunt 100 de premii in valoare de 10.000 lei fiecare, suma care este impozitata cu 16%, mentioneaza Ministerul Finantelor Publice (MFP), potrivit ziare.com.

Persoanele care detin unul sau mai multe bonuri fiscale emise la 7 februarie, cu valori intre 293,00 lei si 293,99 lei, se pot prezenta in urmatoarele 30 de zile la orice administratie fiscala din structura ANAF, cu bonurile in original si o copie a actului de identitate.

In situatia in care, dupa finalizarea perioadei de depunere a cererilor de revendicare, vor fi mai mult de 100 de bonuri norocoase, se va organiza o noua extragere si vor ramane 100 de finalisti.

Rezultatele extragerii vor fi publicate, timp de 30 de zile, pe paginile de internet ale Ministerului Finantelor, Agentiei Nationale de Administrare Fiscala si Loteriei Romane.

Citeste mai mult pe REALITATEA.NET: http://www.realitatea.net/loteria-bonurilor-fiscale-vezi-suma-si-ziua-castigatoare_1909896.html#ixzz43WttLZ4i
Follow us: @realitatea on Twitter

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.