spot_img
15.2 C
Vaslui
20-sept.-2024
spot_img

Drum bun spre stele, Mihaela! (foto)

- Advertisement -

SUFERINTÃ Într-un sicriu alb, înconjuratã de flori si o multime de oameni dragi, profesoara Mihaela Donea a fost condusã, ieri, pe ultimul sãu drum! Câteva zeci de huseni au mers la Bârlad, unde a avut loc înmormântarea. Ploaia care a cãzut peste oras, în timpul funeraliilor, a adâncit tristetea celor convinsi cã Mihaela îsi exprimã astfel, fãrã cuvinte, regretul de a fi pãrãsit atât de devreme aceastã lume.

Multã suferintã, lacrimi tãcute, flori si discretie, la înmormântarea Mihaelei Donea, director al Liceului Tehnologic “Ioan Corivan” din Husi. Trupul nenînsufletit a fost depus ieri la Biserica “Ovidenia” din Bârlad, unde multi au fost cei care au venit sã îsi ia rãmas-bun de la un om bun, sincer si cuviincios, despre care nimeni nu ar avea vreun cuvânt rãu sã spunã. Cadrele didactice din Husi, din Bârlad, Zorleni, dar si alte localitãti, unde activitatea de inspector a Mihaelei Donea a fost cunoscutã, precum si colegi din ISJ Vaslui, au venit cu flori la cãpãtâiul Mihaelei. Pe chipurile lor cernite se citea suferintã. Murmurau regrete si întrebãri fãrã rãspuns, despre aceastã moarte bizarã si fulgerãtoare.

Husenii, cu ochii în lacrimi, la cãpãtâiul Mihaelei!

La funeralii au fost prezenti si reprezentantii Primãriei Husi, primarul Ioan Ciupilan si Aurel Cãciulã. “Am pierdut un om minunat, un profesor deosebit si husenii deplâng aceastã moarte. Sincere condoleante familiei”, a spus primarul Ioan Ciupilan. De reamintit cã Mihaela Cãtãlina Donea a fost unul dintre cadrele didactice apreciate ale municipiului Husi. A detinut timp de mai multi ani si functia de inspector scolar. La mijlocul lunii februarie, s-a plâns unor apropiati cã o doare o ureche si putin spatele. A mers la spitalul Husi pe 18 februarie, a fost internatã câteva zile, mergând apoi la Iasi, unde, în urma unei tomografii computerizate, s-a descoperit o tumoare la nivelul urechii stângi. A fost operatã vinerea trecutã, iar sâmbãtã, trupul slãbit de boala necrutãtoare a pierdut lupta pentru viatã. Dumnezeu sã o odihneascã în pace!

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.