spot_img
19.4 C
Vaslui
28-iun.-2024
spot_img

Legea dării în plată a scos românii în stradă! 200 de persoane au protestat în faţa Guvernului

- Advertisement -

Legea dării în plată a scos oamenii în stradă. Aproape 200 de persoane s-au strâns în faţa Guvernului şi au plecat apoi în marş spre Parlament, cel care trebuie să modifice controversata lege.

Update 14.00: Datornicii s-au oprit şi în faţa sediului Băncii Naţionale unde au aruncat cu monede, au strigat „Ruşine” şi au cerut demisia guvernatorului Mugur Isărescu. Protetatarii s-au oprit în Piaţa Constituţiei.

Update 13.00: Până la această oră, în Piața Victoriei, în fața Guvernului, s-au adunat aproximativ 60 de persoane, anunță Realitatea TV.  Organizatorii susțin, însă, că în Piața Victoriei se vor strânge 500 de oameni.

Datornicii au ieșit în stradă pentru a manifesta susținerea față de controversata lege a dării în plată, întoarsă în Parlament de președintele Klaus Iohannis.

Aceștia vor pleca din Piața Victoriei într-un marș către Piața Constituției.

Cei mai mulți dintre manifestanți sunt persoane care au credite în franci, credite foarte mari și greu de achitat. Aceștia cer ca legea dării în plată să intre în vigoare cât mai repede pentru a-și putea oferi casa băncii și, astfel, să scape de credit.

Citeste mai mult pe REALITATEA.NET: http://www.realitatea.net/legea-darii-in-plata-scoate-romanii-in-strada-sute-de-persoane-a-teptate-astazi-la-protest_1895898.html#ixzz41WZjgJui
Follow us: @realitatea on Twitter

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.