spot_img
24.1 C
Vaslui
27-iun.-2024
spot_img

Turul marilor tunuri din Focșani sau cum au distrus “șmecherii tranziției” simbolurile orașului (tur virtual)

- Advertisement -

Peste 50 de simpli focșăneni și-au anunțat prezența sâmbătă la Turul marilor tunuri din Focșani, eveniment anticorupție organizat în județul lui Marian Oprișan de către portalul de bună guvernare România Curată, în colaborare cu activiști civici și jurnaliști locali, alături de partenerii Asociaţia pentru Promovarea Culturii şi Mediului “Accord” și Asociația de Tineret “Eu, Tu și Ei”. Inițiatorii le-au arătat cetățenilor interesați cum au fost furați timp de 26 de ani și cum ar fi arătat orașul lor dacă ar fi avut conducători, funcționari și oameni de afaceri mai responsabili, iar spiritul civic ar fi fost mai ridicat.

Revenim cu informații și filmulețe de la obiectivele vizitate astăzi, timp de patru ore, de cătrei cei care s-au urcat în autocarul anticorupție, dar o să vă spunem și ce propuneri s-au făcut. Până atunci vă invităm la un tur virtual: Turul marilor tunuri din Focșani sau cum au distrus “șmecherii tranziției” simbolurile orașului (tur virtual)

sursa: http://www.ziaruldevrancea.ro/actualitatea/1588827000-turul-marilor-tunuri-din-foc%C8%99ani-sau-cum-au-distrus-%E2%80%9C%C8%99mecherii-tranzi%C8%9Biei%E2%80%9D-simbolurile-ora%C8%99ului-%28tur-virtual%29.html

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.